Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Reductor d'Urls

 • Nom Abreujat:
  RUN
  Accessos Directes:
  Accés a RUN (Obri en nova finestra)
  Resum:
  RUN implementa una solució senzilla de generació d'URL curts per a una millora en l'eficiència de la remissió d'adreces web mitjançant email, sms, twitter o qualsevol mitjà electrònic, que permeta a les adminsitraciones generar adreces més fàcilment recordables tipus http://run.gob.es/xxxxx i evitar així, l'ús d'adreces extremadament llargues.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Hisenda i Funció Pública
  S. d'I. de Funcion Publica
  S.Gral. d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Per a poder fer ús de l'aplicació RUN s'haurà de completar el formulari disponible en l'adreça:
  https://ssweb.mpt.es/ayuda/consulta/run (Obri en nova finestra) i indicar Organisme Peticionari, i nom, cognoms, NIF de les persones que tindran accés al gestor d'URL. És imprescindible que l'organisme tinga habilitat l'accés a la Xarxa Sara per a l'ús del gestor RUN.

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per a les AA.PP
  Àrea funcional:
  Administració
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  RUN disposa de dos apartats, una pública on qualsevol persona que conega una URL curta pot accedir a l'adreça http://run.gob.es(Obri en nova finestra)  i automàticament, RUN redirigeix a la URL llarga associada. D'altra banda, es disposa d'un backend de gestió on els usuaris, mitjançant l'ús del certificat digital, accedeix als URL del seu grup, on podrà editar les descripcions, les adreces curtes i llargues, i a més, efectuar comparatives de clics entre els URL del seu grup.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se d'alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució.
  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.

  De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seues dades formen part d'un fitxer automatitzat titularitat del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, el qual es compromet al compliment de les seues obligacions de secret, confidencialitat i no cessió a tercers sense el seu previ consentiment. Vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació.

  La informació sobre usuaris subscrits serà compartida amb l'organisme responsable de la solució a la quin s'està subscrivint únicament a l'efecte de gestió de la solució i comunicació.

Responsable