Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

El teu municipi en Xarxa

 • Nomene Abreujat:
  MuniRed
  Resumixen:
  A través del teu Municipi en Xarxa es perseguix l'objectiu que tots els municipis de la Comunitat Valenciana puguen disposar d'una Plataforma que oferisca servicis d'Administració Electrònica als seus ciutadans per a complir la Llei 11/2007 i la Llei 3/2010 de la Generalitat Valenciana.
  Destinataris:
  Ciutadà , Qualsevol Administració Pública , Empresa
  Organismes Responsables:
  Alacant/Alacant
  Diputació Provincial d'Alacant/Alacant
  Castelló/Castelló
  Diputació Provincial de Castelló/Castelló
  València/València
  DIPUTACIÓ PROVINCIAL DE VALÈNCIA
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa d'infraestructures
  Contacte:

  Carmen Ferrer Ripollés
  Conselleria d'Hisenda i Administració Pública
  Direcció general de Tecnologies de la Informació
  Servici de Gestió de Projectes Corporatius
  C/Miguelete, 5   46001-València
  Telèfon: 961922050
  Fax: 961922063

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic , Local
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes , Tramitació electrònica , Infraestructura de comunicacions i missatgeria , Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  Seguint les recomanacions de la pròpia Llei 11/2007, la Generalitat Valenciana va ser promotora del Conveni Marque, una iniciativa que involucra a les Diputacions Provincials i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. S'ha materialitzat en diferents accions en les quals participen les entitats adherides, més de 500 fins hui , i que suposa la solució cap a l'ús de les noves tecnologies en les entitats locals.

  Objectius

  • Oferir a les entitats locals de la Comunitat Valenciana una solució integral i homogènia d'administració electrònica per al compliment de la Llei 11/2007 que estiga a l'abast d'ajuntaments de qualsevol grandària.
  • Difondre i conscienciar a les entitats locals dels beneficis de l'administració electrònica per a impulsar el procés de modernització municipal.
  • Oferir als ciutadans un canal telemàtic per a interactuar amb el seu Ajuntament evitant així desplaçaments, esperes i papers.
  • Permetre que els ciutadans tinguen accés a l'estat de les seues sol·licituds, la recepció de notificacions, intercanvi de documents amb el seu Ajuntament, etc.
  • La reducció de costos per als Ajuntaments en disposar d'una Plataforma unificada sense necessitat d'instal·lació per part dels Ajuntaments.
  • Permetre la interoperabilitat entre organismes del govern central i autonòmic mitjançant l'aplicació de la normativa tècnica de l'ENI.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • La complexitat i importància dels aspectes organitzatius i de les labors de comunicació, difusió i coordinació se ven considerablemente incrementadas en proyectos con gran cantidad de entidades de características dispares.
  • La complexitat dels aspectes legals a tindre en compte per a la posada en marxa de l'Administració Electrònica en cada Ajuntament.
  • En la planificació del projecte es van incloure entregables intermedis (Perfil de Contractant, versió inicial de la Plataforma i versió final), amb els quals es va aconseguir implicar més a les EELL.
  • Necessitat d'una Oficina de Projecte de suport als ajuntaments per a informar sobre l'estat del projecte i unificar els missatges de les entitats promotores.
  • Creació de l'Oficina de Certificació de Programari que té com a objectiu servir com a agent unificador dels components de programari que s'incloguen en la Plataforma.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades