Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

El teu municipi en Xarxa

 • Nomeni Abreujat:
  MuniRed
  Resumeixen:
  A través del teu Municipi en Xarxa es persegueix l'objectiu que tots els municipis de la Comunitat Valenciana puguin disposar d'una Plataforma que ofereixi serveis d'Administració Electrònica als seus ciutadans per complir la Llei 11/2007 i la Llei 3/2010 de la Generalitat Valenciana.
  Destinataris:
  Ciutadà , Qualsevol Administració Pública , Empresa
  Organismes Responsables:
  Alacant/Alacant
  Diputació Provincial d'Alacant/Alacant
  Castelló/Castelló
  Diputació Provincial de Castelló/Castelló
  València/València
  DIPUTACIÓ PROVINCIAL DE VALÈNCIA
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa d'infraestructures
  Contacto:

  Carmen Ferrer Ripollés
  Conselleria d'Hisenda i Administració Pública
  Direcció general de Tecnologies de la Informació
  Servei de Gestió de Projectes Corporatius
  C/Miguelete, 5   46001-València
  Telèfon: 961922050
  Fax: 961922063

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic , Local
  Àrea tècnica:
  Gestió de serveis i sistemes , Tramitació electrònica , Infraestructura de comunicacions i missatgeria , Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  Seguint les recomanacions de la pròpia Llei 11/2007, la Generalitat Valenciana va ser promotora del Conveni Marco, una iniciativa que involucra a les Diputacions Provincials i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. S'ha materialitzat en diferents accions en les quals participen les entitats adherides, més de 500 fins avui, i que suposa la solució cap a l'ús de les noves tecnologies en les entitats locals.

  Objectius

  • Oferir a les entitats locals de la Comunitat Valenciana una solució integral i homogènia d'administració electrònica per al compliment de la Llei 11/2007 que estigui a l'abast d'ajuntaments de qualsevol grandària.
  • Difondre i conscienciar a les entitats locals dels beneficis de l'administració electrònica per impulsar el procés de modernització municipal.
  • Oferir als ciutadans un canal telemàtic per interactuar amb el seu Ajuntament evitant així desplaçaments, esperes i papers.
  • Permetre que els ciutadans tinguin accés a l'estat de les seves sol·licituds, la recepció de notificacions, intercanvi de documents amb el seu Ajuntament, etc.
  • La reducció de costos per als Ajuntaments en disposar d'una Plataforma unificada sense necessitat d'instal·lació per part dels Ajuntaments.
  • Permetre la interoperabilitat entre organismes del govern central i autonòmic mitjançant l'aplicació de la normativa tècnica de l'ENI.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • La complexitat i importància dels aspectes organitzatius i de les labors de comunicació, difusió i coordinació se ven considerablemente incrementadas en proyectos con gran cantidad de entidades de características dispares.
  • La complexitat dels aspectes legals a tenir en compte per a l'engegada de l'Administració Electrònica a cada Ajuntament.
  • A la planificació del projecte es van incloure entregables intermedis (Perfil de Contractant, versió inicial de la Plataforma i versió final), amb els quals es va aconseguir implicar més a les EELL.
  • Necessitat d'una Oficina de Projecte de suport als ajuntaments per informar sobre l'estat del projecte i unificar els missatges de les entitats promotores.
  • Creació de l'Oficina de Certificació de Programari que té com a objectiu servir com a agent unificador dels components de programari que s'incloguin en la Plataforma.
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades