Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema d'Informació d'Actuacions Administratives

 • Nomeni Abreujat:
  SICAC
  Accesos Directos:
  https://sede.gobcan.es/sede/procedimientos_servicios/tramites (Obre en nova finestra)
  Resum:
  El SICAC és l'inventari de les actuacions administratives, tant externes com a internes, que gestiona l'Administració Pública de la nostra Comunitat Autònoma i té com suporti una aplicació informàtica única per a la seva gestió.

  Recopila la informació bàsica de cada actuació administrativa (termini de presentació, documentació a presentar, òrgan de resolució, normativa aplicable, recursos...) a fi de facilitar el seu coneixement per la ciutadania i pretén seguir progressant en els objectius que tenia marcats el Catàleg de Procediments Administratius com a repositori únic centralitzat de tota la informació rellevant dels tràmits administratius, contribuint al mateix temps a la simplificació i modernització de nostra
  Administració Pública.
  Destinataris:
  Entidades Locales , Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Contacte:

  Juan Carlos García Alberto
  922 592 047
  jgaralb@gobiernodecanarias.org

  Carolina Hernández Roig
  922 922 769
  cherroi@gobiernodecanarias.org

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Normalització i regulació , Gestió de recursos humans
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Legal
  Llenguatge de Programació:
  J2EE
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  Oferir als ciutadans, per mitjans electrònics, de forma senzilla i clara, la informació que precisin per relacionar-se amb l'Administració en l'exercici dels seus drets i compliment de les seves obligacions.

  Millora l'eficàcia i eficiència de la gestió interna de l'Administració en comptar amb un inventari de totes les actuacions i poder accedir, de forma ràpida i senzilla, a la informació bàsica de totes les actuacions que tramita la nostra Comunitat Autònoma.

  Notícies

  27 March 2015

  El Govern de Canàries aprova el Decret que regula el funcionament del SICAC Desplegar acordeon

  Aquesta nova eina informàtica per al subministrament d'informació a la ciutadania és una versió avançada de l'extint Catàleg de Procediments Administratius.

  El Consell de Govern ha acordat en la seva sessió d'avui aprovar el Decret pel qual es regula el Sistema d'Informació d'Actuacions Administratives de l'Administració Pública de la Comunitat Autònoma de Canàries (SICAC). Amb aquesta eina informàtica es crea una versió més avançada del Catàleg de ProcedimientosAdministrativos que permetrà simplificar la càrrega de dades així com atendre a noves necessitats plantejades en els últims anys respecte al seu abast.

  Aquest nou sistema, elaborat per la Inspecció General de Serveis, recopila la informació bàsica de cada actuació administrativa (termini de presentació, documentació a presentar, òrgan de resolució, normativa aplicable, recursos...) a fi de facilitar el seu coneixement per la ciutadania. Així mateix, pretén seguir progressant en els objectius que tenia marcats el Catàleg de Procediments Administratius com a repositori únic centralitzat de tota la informació rellevant dels tràmits administratius, contribuint al mateix temps a la simplificació i modernització de l'Administració Pública.

  Amb l'aprovació d'aquesta normativa es procedeix a derogar el Decret 141/2010, de 4 d'octubre, va crear i va regular el Catàleg de Procediments Administratius de l'Administració Pública de la Comunitat Autònoma de Canàries. Encara que l'eficàcia d'aquesta eina de subministrament d'informació a la ciutadania
  ha quedat provada durant els anys que han transcorregut des de la seva aprovació, l'Executiu ha vist la necessitat i conveniència que evolucioni per garantir la seva integració i interoperabilitat amb altres eines.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.