Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal d'Institucions

 • Accessos Directes:
  Portal d'Institucions (Obri en nova finestra)
  Resum:
  Plataforma integrada per a Institucions
  Destinataris:
  AGE , CCAA , Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Per a qualsevol consulta sobre el Portal d'Institucions poden posar-se en contacte a través de la següent direcció de correu:

  apav@correo.gob.es

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP , Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  La plataforma d'Institucions oferix una ferramenta de gestió d'identitats dels empleats públics de les Institucions, incloent el seu càrrec i rols associats, que pot ser consultada via web services, i un portal d'autenticació únic que proporciona single sign-on entre tots els servicis oferits a les Institucions.

  A través d'este portal es permet als empleats públics de les Institucions la sol·licitud d'alta en alguna Institució, així com l'autoprovisión d'usuaris a través d'un interfície web, per a aquells càrrecs de l'entitat, que tinga permisos de gestió dels empleats de la Institució.

  Les aplicacions integrades en este portal, compartixen les credencials mitjançant oAuth, que proveïx un Single Sign On, Qualsevol organisme pot sol·licitar la inclusió en la plataforma de noves aplicacions orientades a les Institucions de manera que estes puguen accedir des d'un punt centralitzat a tots els servicis a la seua disposició. Així mateix, l'organisme responsable de l'aplicació es beneficia de tots els servicis implantats per a la gestió d'identitats podent delegar a més en els responsables de cada organisme l'assignació de permisos per a eixa aplicació dins de la seua organització.

  Així mateix, el portal està integrat amb el DIR3, sent sincronitzat i garantint una correspondència entre unitats de les Institucions, i el propi portal, permetent la gestió d'usuaris i rols davant canvis en el directori.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades