Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal d'Institucions

 • Accessos Directes:
  Portal d'Institucions (Obre en nova finestra)
  Resum:
  Plataforma integrada per a Institucions
  Destinataris:
  AGE , CCAA , Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Per a qualsevol consulta sobre el Portal d'Institucions poden posar-se en contacte a través de la següent adreça de correu:

  apav@correo.gob.es

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per les AA.PP , Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  La plataforma d'Institucions ofereix una eina de gestió d'identitats dels empleats públics de les Institucions, incloent el seu càrrec i rols associats, que pot ser consultada via web services, i un portal d'autenticació únic que proporciona single sign-on entre tots els serveis oferts a les Institucions.

  A través d'aquest portal es permet als empleats públics de les Institucions la sol·licitud d'alta en alguna Institució, així com l'autoprovisión d'usuaris a través d'un interfície web, per a aquells càrrecs de l'entitat, que tingui permisos de gestió dels empleats de la Institució.

  Les aplicacions integrades en aquest portal, comparteixen les credencials mitjançant oAuth, que proveeix un Single Sign On, Qualsevol organisme pot sol·licitar la inclusió en la plataforma de noves aplicacions orientades a les Institucions de manera que aquestes puguin accedir des d'un punt centralitzat a tots els serveis a la seva disposició. Així mateix, l'organisme responsable de l'aplicació es beneficia de tots els serveis implantats per a la gestió d'identitats podent delegar a més en els responsables de cada organisme l'assignació de permisos per a aquesta aplicació dins de la seva organització.

  Així mateix, el portal està integrat amb el DIR3, sent sincronitzat i garantint una correspondència entre unitats de les Institucions, i el propi portal, permetent la gestió d'usuaris i rols davant canvis en el directori.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades