Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Transferència Tecnològica del Portal Mazarrón Ciutat Digital

 • Nomene Abreujat:
  Portal Mazarron Ciutat Digital
  Resum:
  L'objectiu de la present iniciativa és que els visitants del Centre de Transferència de Tecnologia (CTT) puguen identificar l'esquema de mòduls de la plataforma implantada en l'Ajuntament de Mazarrón, que dona suport a la solució del Portal de la Ciutat Digital de Mazarrón i a la seua plataforma de gestió de continguts web, afavorint la reutilització de la solució implementada per la resta d'Administracions Públiques.
  Destinataris:
  Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Múrcia
  Ajuntament de Mazarrón
  Contacte:

  Ibon Bengoetxea Usabiaga
  Cap TIC Ajuntament de Mazarrón
  ibonb@mazarron.es

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Mazarrón Ciutat Digital, és un projecte seleccionat dins del Programa Ciutats Digitals 2007-2010, i està cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç i la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia amb fons FEDER de la Unió Europea en un 80%, i en un 20% per fons propis de les administracions estatal i autonòmica respectivament. Entre les accions desenvolupades mitjançant este projecte, es troba la implementació del Portal Mazarrón Ciutat Digital.


  L'objectiu de la present iniciativa és que els visitants del Centre de Transferència de Tecnologia (CTT) puguen identificar l'esquema de mòduls de la plataforma implantada en l'Ajuntament de Mazarrón, que dona suport a la solució del Portal de la Ciutat Digital de Mazarrón i a la seua plataforma de gestió de continguts web, afavorint la reutilització de la solució implementada per la resta d'Administracions Públiques en poder reconéixer de forma clara l'arquitectura del sistema implantat.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General