Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Central d'Informació de Béns Inventariables de l'Estat

 • Nomene Abreujat:
  cibi
  Resum:
  La Central d'Informació de Béns Inventariables de l'Estat és un sistema d'informació que gestiona la tramitació dels expedients patrimonials i de l'inventari dels béns immobles.
  Destinataris:
  AGE
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Hisenda
  Sotssecretaria d'Hisenda
  Intervenció General de l'Administració de l'Estat
  Organismes Participants:
  Ministeri d'Hisenda
  Sotssecretaria d'Hisenda
  Direcció general del Patrimoni de l'Estada
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Si no és usuari de CIBI pot rebre més informació accedint a través del portal de l'Administració pressupostària: www.pap.meh.es(Obri en nova finestra) , pel canal “oficina virtual”, apartat “catàleg de sistemes d'informació”, i seleccionant el sistema d'informació CIBI.

  Si es tractara d'una entitat usuària de CIBI, totes les incidències i suggeriments es comunicaran mitjançant el Sistema d'Informació de Notificació d'Incidències de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (SINOI). En cas de no disposar d'este mitjà, s'enviaran per correu electrònic a la següent direcció:

  Suporte_uci@igae.meh.es .

  En tot cas si es necessita més informació sobre l'aplicació CIBI pot contactar a través de la direcció Csc@igae.meh.es .

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Llicència Publica para AAPP
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Central d'Informació de Béns Inventariables de l'Estat

  Finalitat:

  El sistema CIBI té per objecte facilitar la tramitació dels expedients patrimonials i la gestió de l'Inventari de Béns Immobles d'acord amb el que es disposa en la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques.

  Així mateix proporciona la visió econòmica dels béns de l'inventari facilitant el valor comptable, tant global com a detallat, dels mateixos.

  Objectiu:

  Els seus objectius principals són:

  • Facilitar la gestió de l'Inventari de Béns Immobles per part de la Direcció general del Patrimoni de l'Estat.
  • Proporcionar la informació comptable d'aquest inventari requerida per la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, de la part d'aquest inventari que correspon a l'Administració General de l'Estat.
  • Constituir un suport per a la gestió dels expedients de gestió patrimonial que es tramiten en la Subdirecció General de Patrimoni de l'Estat i en les Seccions de Patrimoni de les Delegacions d'Economia i Hisenda

  Destinatari:

  La Subdirecció General del Patrimoni de l'Estat, els Servicis i Seccions de Patrimoni i les Intervencions territorials en les Delegacions d'Economia i Hisenda, la Subdirecció General de Gestió Comptable de la IGAE, les Unitats ministerials encarregades de la gestió de béns immobles i les Intervencions delegades en els Departaments ministerials.

  Així mateix, com a destinataris del sistema poden considerar-se, a més dels indicats, la S. G. de Coordinació d'Edificis Administratius, la Junta Coordinadora d'Edificis Administratius, la Secretaria General de la Direcció general de Patrimoni de l'Estat, les Unitats Tècnic-Facultatives del Cadastre, Organismes autònoms i Ens públics.

  Descripció:

  Requisits:

  • Es requerix navegador Internet Explorer 5.0 o similar (Netscape Navigator 4.5) o versió superior, i resolució de pantalla mínima de 800 x 600 píxels amb 256 colors.
  • Les pantalles estan optimitzades, excepte excepcions (1024 x 768), per a aquesta resolució.
  • Per a la visualització en pantalla de documents paper escanejats, se suggerix la instal·lació d'un plugin tipus AlternaTiff, ( http://www.alternatiff.com/install/(Obri en nova finestra) ) que permeta visualitzar els documents digitalitzats en format tiff directament en una finestra del navegador (este visualitzador és gratuït, però es requerix que vosté ho registre abans d'utilitzar-ho). Cas de no instal·lar aquest plugin, este tipus de fitxers requeriran per a la seua visualització des de l'aplicació, que estiguen associats a alguna ferramenta tipus Microsoft Office Document Imaging, Microsoft Office Picture Manager o similars.
  • Requisits d'impressió: atés que els informes que es generen des de l'aplicació són en format pdf, l'únic requisit en els PC’s client és que es dispose d'una versió actualitzada de Tova Acrobat Reader 6.0 o superior ( http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html_arial(Obri en nova finestra) ). També es poden obtindre determinats documents generats sobre la base de la utilització de models o plantilles en format rtf, requerint-se en els PC’s algun programari capaç de manejar este format (Microsoft Word, Open Office, etc.).

  Avantatges:

  El sistema CIBI:

  • Facilita la tramitació dels expedients i la gestió de l'Inventari de Béns Immobles.
  • Proporciona la informació comptable històrica i actual dels béns de l'inventari que corresponen a l'Administració General de l'Estat
  • Possibilita l'obtenció d'informació detallada de la situació històrica i actual de cada ben conformada tant per dades com pels documents que componen l'expedient d'eixe bé.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades