Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Bústia Ètica i de Bon Govern

 • Nomene Abreujat:
  Bústia Ètica
  Accessos Directes:
  Repositori en Github
  Resum:
  La Bústia Ètica i de Bon Govern és un canal segur que permet la participació anònima de la ciutadania per a donar a conéixer qualsevol acció o omissió contrària als principis del bon govern i així reforçar la gestió pública.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Barcelona
  Ajuntament de Barcelona
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:
   

  github@bcn.cat

  github@bcn.cat

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Unes altres
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA , Servicis Web
  Sistema Operatiu:
  Windows

  Descripció

  La Bústia Ètica i de Bon Govern és un canal segur de participació electrònica que naix de la conveniència d'oferir un espai que permeta tindre coneixement de qualsevol acció o omissió contrària als principis de bon govern, com una manera de reforçar la gestió pública.

   

  Inclou mecanismes per a garantir la confidencialitat de totes les informacions i oferix un espai de comunicació segur que permet l'anonimat per a mantindre el contacte amb l'òrgan gestor i saber l'estat de tramitació. Es vol afavorir que qualsevol persona o servidor públic puga facilitar informació lliurement, sense patir represàlies.

   

  Es tracta d'un mitjà de prevenció i resolució de conflictes que preserva la identitat de la persona que fa la comunicació i també incorpora ferramentes per a garantir els drets de les persones a les quals s'atribuïx una conducta que no s'ajusta a les regles ètiques.

   

  Per a evitar roïnes pràctiques en l'ús de la bústia, s'aplicaran criteris estrictes per a admetre les comunicacions i amb l'exigència de responsabilitat civil, penal i administrativa de les persones que comuniquen fets amb abús de dret o vulnerant el principi de bona fe.

   

  La Bústia Ètica i de Bon Govern és el canal prioritari d'admissió de comunicacions relacionades amb roïnes pràctiques en l'Ajuntament de Barcelona i els seus ens depenents, sense perjuí d'admetre les comunicacions per altres canals o de forma presencial en les oficines d'atenció ciutadana (OAC). No obstant açò, en estos casos no es pot garantir l'anonimat i la confidencialitat de les comunicacions.

   

  La seua gestió forma part de les funcions atribuïdes a la Direcció de Servicis d'Anàlisis, que està adscrita a la Direcció per a la Transparència i les Bones Pràctiques de la Gerència de Recursos.

  En l'exercici de les funcions relatives a la Bústia Ètica i de Bon Govern, la Direcció de Servicis d'Anàlisis actua amb independència funcional, sense que puga estar sotmesa a ordes jeràrquics que condicionen l'actuació, especialment respecte del manteniment de la confidencialitat de les dades personals que tracte.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades