Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Bústia Ètica i de Bon Govern

 • Nomeni Abreujat:
  Bústia Ètica
  Accessos Directes:
  Repositori en Github
  Resum:
  La Bústia Ètica i de Bon Govern és un canal segur/segur que permet la participació anònima de la ciutadania per donar a conèixer qualsevol acció o omissió contrària als principis del bon govern i així reforçar la gestió pública.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Barcelona
  Ajuntament de Barcelona
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa per a usuari final
  Contacte:
   

  github@bcn.cat

  github@bcn.cat

   

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Llocs web, seus electròniques i atenció al ciutadà
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Unes altres
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA , Serveis Web
  Sistema Operatiu:
  Windows

  Descripció

  La Bústia Ètica i de Bon Govern és un canal segur/segur de participació electrònica que neix de la conveniència d'oferir un espai que permeti tenir coneixement de qualsevol acció o omissió contrària als principis de bon govern, com una manera de reforçar la gestió pública.

   

  Inclou mecanismes per garantir la confidencialitat de totes les informacions i ofereix un espai de comunicació segur que permet l'anonimat per mantenir el contacte amb l'òrgan gestor i saber l'estat de tramitació. Es vol afavorir que qualsevol persona o servidor públic pugui facilitar informació lliurement, sense sofrir represàlies.

   

  Es tracta d'un mitjà de prevenció i resolució de conflictes que preserva la identitat de la persona que fa la comunicació i també incorpora eines per garantir els drets de les persones a les quals s'atribueix una conducta que no s'ajusta a les regles ètiques.

   

  Per evitar males pràctiques en l'ús de la bústia, s'aplicaran criteris estrictes per admetre les comunicacions i amb l'exigència de responsabilitat civil, penal i administrativa de les persones que comuniquin fets amb abús de dret o vulnerant el principi de bona fe.

   

  La Bústia Ètica i de Bon Govern és el canal prioritari d'admissió de comunicacions relacionades amb males pràctiques a l'Ajuntament de Barcelona i els seus ens depenents, sense perjudici d'admetre les comunicacions per altres canals o de forma presencial en les oficines d'atenció ciutadana (OAC). No obstant això, en aquests casos no es pot garantir l'anonimat i la confidencialitat de les comunicacions.

   

  La seva gestió forma part de les funcions atribuïdes a l'Adreça de Serveis d'Anàlisis, que està adscrita a l'Adreça per a la Transparència i les Bones Pràctiques de la Gerència de Recursos.

  En l'exercici de les funcions relatives a la Bústia Ètica i de Bon Govern, l'Adreça de Serveis d'Anàlisis actua amb independència funcional, sense que pugui estar sotmesa a ordres jeràrquiques que condicionin l'actuació, especialment pel que fa al manteniment de la confidencialitat de les dades personals que tracti.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades