Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Llibre del Registre Electrònic General de l'AGE

 • Nomene Abreujat:
  REGAGE
  Resum:
  REGAGE és el llibre del Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat (AGE).
  En aquest llibre s'anotaran les anotacions registrals d'Entrada o Eixida en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat i els seus organismes públics i entitats de dret públic vinculats o dependents, tal com s'establix en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa integrable en aplicacions del client
  Contacte:

  Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID):

  Per a comunicar una incidència o sol·licitud de suport al Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID) òmpliga el següent formulari:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/regage 

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  En el llibre del Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat (AGE) s'anotaran les anotacions registrals d'Entrada o Eixida en l'àmbit de l'AGE. 

  S'entén per anotació registral la mera anotació en el llibre de registre amb les dades bàsiques (Número, data i hora, etc. d'acord amb les especificacions del servici de l'Àrea de Descàrregues d'esta pàgina).

  S'anotaran totes les anotacions registrals, tant els de les solucions de Registre, com d'altres sistemes d'informació que requerisquen de Número, data i hora, típicament servicis electrònics de seus electròniques o uns altres de caràcter sectorial (Factura electrònica, Inscripció en proves selectives, etc.)

  El servici d'anotació en REGAGE s'oferix mitjançant servicis web solament en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat (AGE).

  Els servicis web de REGAGE permeten registrar electrònicament qualsevol sol·licitud, escrit o documentació, retornant, entre uns altres, el nombre de registre i la data i hora en la qual es realitza l'anotació. També permeten consultar els detalls d'un registre concret sempre que es dispose de la informació d'accés al mateix. El servici REGAGE no proveïx de document justificatiu o justificant d'anotació; en cas de precisar-se, aquest justificant ha de ser generat per la solució de registre o el sistema d'informació que invoque a REGAGE.

  Es pot trobar la descripció completa i detallada del servici web REGAGE en l'Àrea de Descàrregues d'esta pàgina.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable