Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema de suport a la gestió econòmic-pressupostària de les entitats públiques administratives

 • Nomene Abreujat:
  SOROLLA2
  Resum:
  El sistema SOROLLA2 s'orienta a facilitar la gestió econòmic-pressupostària que es realitza en els centres gestors del gasto de l'Administració General de l'Estat, els seus Organismos Autónomos i altres Entes Públicos.
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  El mitjà recomanat per a la comunicació d'incidències és el correu electrònic a qualsevol de les següents direccions:
    sorolla2@igae.minhap.es
    csc@igae.minhap.es.

   También es poden comunicar pel procediment descrit en el següent enllaç:
  Com notificar una incidència?(Obri en nova finestra)

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Gestión econòmica i financera
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  Licencia Propietaria
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Unix

  Descripció

  El sistema SOROLLA2 s'orienta a facilitar la gestió econòmic-pressupostària que es realitza en els centres gestors del gasto de l'Administració General de l'Estat, els seus Organismos Autónomos i altres Ens Públics. 

  Es tracta d'una solució oferida per la Intervenció General de l'Administració de l'Estat als Centres gestors, amb l'ànim d'afavorir la normalització dels procediments de gestió pressupostària i de propiciar una cultura de costos.

  L'objectiu del sistema és facilitar la gestió administrativa i comptable de les dotacions pressupostàries al seu càrrec, servint de registre i arxiu de les operacions (administratives o comptables) realitzades, sent el punt d'informació de la situació de cadascuna de les actuacions de gestió i proporcionant l'avanç de la situació econòmica dels crèdits.

  La IGAE proporciona servici d'hostalatge a les entitats que s'adherisquen al sistema SOROLLA2, efectuant-se l'accés ben a través de la xarxa SARA o a través d'Internet.

  Les funcionalitats contemplades en SOROLLA2 són:

  • Tramitació d'expedients de gasto, tant expedients de contractació com de subvencions, amb el doble vessant de la tramitació: administrativa i comptable.
  • Tramitació de la gestió de les caixes pagadores referent als pagaments que es realitzen tant per Bestretes de Caixa Fixa com per Pagaments a Justificar.
  • Elaboració de documents comptables, d'acord amb l'estructura i format establits en l'Orde del Ministeri d'Economia i Hisenda de1 de febrer de 1996, per la qual s'aproven els documents comptables a utilitzar per l'Administració General de l'Estat, tant en suport electrònic com en paper.
  • Gestió de l'inventari d'actius de l'entitat.

  El sistema es basa en un model organitzatiu que en la versió actual està compost per òrgans gestors, unitats tramitadores de tipus forme expedient, unitats tramitadores de tipus caixa, unitat de gestió de l'inventari, i centres d'informació de gestió pressupostària. La versió evolucionada inclourà també l'òrgan de contractació i les unitats proponents.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable