Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Servei de Consulta d'Estat de la Tramitació

 • Resumeixen:
  Servei destinat a centralitzar les consultes sobre l'estat de tramitació dels expedients per part dels ciutadans.
  Aquest servei, actualment en fase d'extensió, té per objecte guiar al ciutadà cap als expedients en curs amb l'administració i permetre-li conèixer l'estat de tramitació del mateix.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  DIRECCIÓN GENERAL DE LA FUNCIÓN PÚBLICA Y CALIDAD DE LOS SERVICIOS
  Contacto:

  soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Documentos Personales
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  La dificultat del ciutadà per conèixer l'organització interna d'un administració de grandària mitjana/gran suposa un impediment per conèixer l'estat dels seus tràmits. Així mateix,la grandària i la complexitat de l'administració dificulta la realització d'un sistema central de gestió que emmagatzemi la informació de tots els expedients en fase de gestió. El servei SCET presenta un interfície d'usuari únic que mostra l'estructura órganica del Govern d'Aragó i aquelles administracions adherides al servei perquè el ciutadà pugui seleccionar fàcilment aquell organisme sobre el qual desitja conèixer l'estat dels tràmits en els quals figura com a interessat. Així mateix permet la consulta general. L'arquitectura de la solució contempla integració activa per part de sistemes informaticos, nodes intermedis i actualització manual o semi-manual dels expedients.

  Suscripciones

  En esta área podrá darse de alta para recibir las notificaciones de cambios que se realicen en noticias, documentos o foros relacionados con la solución o el activo semántico.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades