Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Remissió electrònica de documents

 • Nomene Abreujat:
  RElecDocu
  Resum:
  Substitució de la remissió física de la documentació que les Administracions locals han de remetre a la Direcció general d'Administració Local (DGA), associada a l'activitat que estos desenvolupen.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Contacte:

  Servici de Cooperació Local
  976 715 575

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  La situació inicial partia de la necessitat de remissió, de forma mensual, per part dels municipis de la documentació de presentació obligatòria en la Comunitat Autònoma (actes de ple, etc.)

  La gestió en paper d'aquesta informació era ineficient, propiciant la necessitat de posada en marxa de la iniciativa de desenvolupament d'un sistema per a la remissió electrònica de documentació des de les EELL a la DGA.

  Objectius

  • Substitució de la remissió física de la documentació que les Administracions locals han de remetre a la Direcció general d'Administració Local (DGA), associada a l'activitat que estos desenvolupen.
  • Disposar d'un servici de remissió dels citats documents amb la seguretat i les garanties jurídiques necessàries per a ser utilitzats per part de les Administracions locals.
  • Eliminar el paper en el tràmit per a incrementar l'eficiència i l'impacte ecològic de l'activitat administrativa.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • La formació dels usuaris de les Administracions locals va ser un factor important en la implantació i posada en marxa del portal, així com la distribució de la firma electrònica entre els usuaris dels municipis.
  • Així mateix, es va donar especial transcendència a l'atenció i el suport a dites usuàries.
  • Per al correcte funcionament del sistema, va caldre adequar les aplicacions dels municipis per a generar i remetre de forma fàcil i còmoda els documents a la Direcció general d'Administració Local.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable