Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Portal d'Administració Electrònica - PAe

 • Nomene Abreujat:
  pae
  Resum:
  És un portal que constituïx un punt centralitzat d'informació on donar a conéixer la situació actual de l'Administració electrònica: notícies i esdeveniments, informes, estudis i butlletins, base legislativa, organització i estratègies, etc.
  Destinataris:
  Ciudadano , Empresa , Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  És possible contactar amb els responsables del portal a través del formulari “ Contacte ” disponible en el portal

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Servicis horitzontals per a les AA.PP
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  HTML , JAVA
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  PAe (Portal de l'Administració Electrònica) és un punt centralitzat d'informació on donar a conéixer la situació actual de l'Administració electrònica: notícies i esdeveniments, informes, estudis i butlletins, base legislativa, organització, estratègies, solucions i infraestructures i servicis comuns, etc.

  El seu objectiu és acostar i centralitzar l'oferta completa de solucions, informes, indicadors, novetats, etc. gestionades per diferents organismes en matèria d'Administració Electrònica i que faciliten tant el desenvolupament i implantació de l'administració electrònica com conéixer l'estat actual de la seua implantació.

  Dins del PAe s'integren:

  • Observatori d'Administració electrònica - OBSAE: l'observatori publica informes, estudis sobre avanç de l'Administració Electrònica amb la col·laboració de les diferents administracions públiques
  • Centre de Transferència de Tecnologia - CTT: el CTT publica un directori general d'aplicacions o/i solucions que el seu objectiu és afavorir la reutilització de solucions per totes les Administracions Públiques.

  A més s'inclouen servicis com a subscripcions a RSS i newsletter, el canal de difusió en twitter @obsae, alta de noves solucions en el CTT o comunitats de col·laboració i participació en les diferents solucions i comunitats i participació en fòrums de discussió.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades