Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

PAC ARAGÓ – ENTCOL 2010

 • Nomene Abreujat:
  PAC
  Resumixen:
  Dotar a l'aplicació de captura de les sol·licituds conjuntes de la PAC (Política Agrària Comunitària) d'Aragó dels servicis de presentació telemàtica i prevalidació remota de coherència contra el SIGPAC (Sistema Informàtic Geogràfic de la PAC).
  Destinataris:
  Empresa , Ciudadano
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  Jose Luis Fandos
  Inspecció General de Servicis
  976714442
  jlfandos@aragon.es
   

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Energia
  Llicencia:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  L'Organisme Pagador de Fons Europeus Agrícoles en la Comunitat Autònoma d'Aragó distribuïx anualment un programa pare per a la confecció de 57.000 sol·licituds PAC, cadascuna de les quals té de mitjana unes 15 fulles. Existixen entitats que col·laboren i informen als beneficiaris de les ajudes PAC per a la confecció de les sol·licituds.

  Per obligació normativa, es necessitava incorporar la tramitació electrònica al procediment, la qual cosa va donar lloc a esta iniciativa.

  Objectius

  • Dotar a l'aplicació de captura de les sol·licituds conjuntes de la PAC (Política Agrària Comunitària) d'Aragó dels servicis de presentació telemàtica i prevalidació remota de coherència contra el SIGPAC (Sistema Informàtic Geogràfic de la PAC).
  • Mantindre l'estructura i funcionament tradicional del programa ja assumit per les entitats que col·laboren en el procés de disseny de les sol·licituds.
  • Estendre l'ús del programa per a agricultors i ramaders individuals.
  • Estalvi de paper i desplaçaments personals.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • Resoldre els aspectes legals associats a la representació legal per part de les entitats col·laboradores dels agricultors i ramaders en l'acte de presentació de les seues sol·licituds.
  • Aspectos tècnics d'integració de l'aplicació amb els sistemes externs (registre telemàtic, verificador de firma electrònica, gestor documental).
  • Integració i coordinació entre sistemes gràfics i l'aplicació informàtica de gestió alfanumèrica.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable