Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

La Solana Servicis Digitals en Internet i TDT

 • Nomene Abreujat:
  lasolanatdt
  Resum:
  La creació i implantació d'un nou sistema de gestió municipal, tant a nivell intern i d'organització, com a nivell extern d'informació i comunicació amb els ciutadans, mitjançant l'ús d'Internet i la Televisió Digital Terrestre.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Ciudad Real
  Ajuntament de Solana, La
  Contacte:

  AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL - AJUNTAMENT DE LA SOLANA
  C/ CARDENAL MONESCILLO, 23 - 13240 LA SOLANA (CIUDAD REAL)
  TELF. I FAX: 926634448
  E-mail: adl@lasolana.es

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Implantació
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Gestió de servicis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  La Solana Servicis Digitals en Internet i TDT

  Finalitat:

  Objectiu:

  Descripció:

  El projecte planteja la creació d'un nou sistema de gestió i informació de l'Ajuntament Ajuntament de la Solana(Obri en nova finestra) proporcionant una completa i àgil ferramenta d'informació i comunicació entre l'Administració Municipal i els ciutadans d'una banda i per un altre, un nou mètode de de gestió interna quant a la unificació en el flux d'informació i generació de documents administratius. Es tracta de crear un model de gestió, comunicació, informació i control basat en l'agrupació de la informació i de documentació electrònica per àrees funcionals.

  El sistema estarà integrat al seu torn per diversos subsistemes entrellaçats entre si, aportant solucions en tots els camps de la gestió i informació municipal. Estos són:

  • Sistema d'emmagatzematge electrònic d'Informació, en el qual es conté les còpies de seguretat de tots els documents generats per l'Ajuntament de la Solana. Es compon d'un equip maquinari d'emmagatzematge de dades.
  • Sistema web unificat per a administració i ciutadans, compost per un equipament maquinari que conté els elements mostrats en la web i que està entrellaçat amb el sistema d'emmagatzematge de documents electrònics. Este és el mitjà visual, a través d'Internet, mitjançant el qual s'accedix als documents electrònics, mitjançant una sèrie de permisos i identificadors.
  • Sistema d'emissió de Televisió Digital Terrestre, el qual serà complementari amb l'entorn web. Mostra doncs, de la mateixa forma automatitzada en temps real, els mateixos continguts que el sistema web, en la mesura de les possibilitats que oferisca (menors al sistema web però més universals) i igual que este, beurà dels continguts situats en els sistemes d'emmagatzematge. La mostra de dades es realitzarà de la forma més accessible i clara possible, facilitant l'ús massiu pels ciutadans.

  Requisits:

  Resultats:

  • La disposició d'un nou mitjà de comunicació i interacció amb els ciutadans, com és la TDT.
  • La modernització dels mitjans habituals usats tant en les relacions amb els ciutadans com en la gestió administrativa.

  Avantatges:

  Un dels principals avantatges del projecte és que, per al màxim aprofitament dels resultats, els usuaris no han hagut de realitzar inversions específiques, ni tan sols quant a la TDT, ja que dins del projecte s'engloba el repartiment a 1200 llars d'un receptor MHP que permetrà, a més de descodificar el senyal de video i àudio emesa, processar totes les aplicacions interactives MHP i mostrar-les en el televisor.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades