Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Servei comú de Xarxa SARA per a l'accés mitjançant IPv6 a portals d'Administració electrònica

 • Nomeni Abreujat:
  gatewayipv6
  Resum:
  Servei comú de Xarxa SARA per a l'accés mitjançant IPv6 a l'Administració Electrònica, que permet connectar les actuals aplicacions dissenyades para IPv4 amb la Internet IPv6. Fa possible, amb molt poc esforç per part de la unitat responsable de l'aplicació, que aquest servei sigui accessible pels ciutadans usant connexions IPv6.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Manera d'Ús:
  Servei en xarxa d'infraestructures
  Contacto:

  secretaria.redsara@seap.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Conscient del paper impulsor que les Administracions Públiques tenen en la introducció en la societat de les innovacions tecnològiques, el Govern va aprovar, en el seu Acord de Consell de Ministres de 29 d'Abril de 2011, el “Pla de foment per a la incorporació del protocol IPv6 a Espanya”. Aquest pla té com a objectiu potenciar els beneficis i oportunitats que para tots ofereix l'evolució de les tecnologies de la informació i de les comunicacions, representada pel nou protocol.

   

  En el marc d'aquest pla, el Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques té encomanat l'impuls de la incorporació d'IPv6 en l'àmbit de les Administracions Públiques, en paral·lel a les accions que el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme realitza per promoure la transició al nou protocol entre ciutadans i empreses.

   

  Entre aquestes iniciatives d'impuls, i a fi d'accelerar la disponibilitat dels serveis d'Administració electrònica accessibles en IPv6, s'ofereix, a través de la Xarxa SARA, un servei comú per a l'accés mitjançant IPv6 a l'Administració Electrònica, que permet connectar les actuals aplicacions dissenyades para IPv4 amb la Internet IPv6.

  Notícies

  19 May 2014

  El Ministeri de Justícia actualitza els seus principals portals web per ser accessibles en IPv6 utilitzant els serveis comuns de Xarxa SARA Desplegar acordeon

  Integra els seus principals serveis d'Administració Electrònica amb la solució de Gateway IPv6 per a les Administracions Públiques que ofereix Xarxa SARA, augmentant així la disponibilitat de serveis públics online amb el nou protocol d'Internet.

   

   

  El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques (MINHAP), a través de la Direcció general de Modernització Administrativa, Procediments i Impuls de l'Administració Electrònica, està desenvolupant diferents iniciatives per fomentar la transició a IPv6 en les Administracions Públiques, d'acord amb el paper encomanat en el “ Pla de foment per a la incorporació del protocol IPv6 a Espanya(Obre en nova finestra)

  Entre aquestes iniciatives, i a fi d'accelerar la disponibilitat dels serveis d'Administració electrònica accessibles en IPv6, el MINHAP està oferint, a través de la Xarxa SARA, un servei comú de Gateway IPv6  per a l'accés mitjançant IPv6 a l'Administració Electrònica, que permet connectar les actuals aplicacions dissenyades para IPv4 amb la Internet IPv6.

  Aquest servei es recolza en l'experiència adquirida durant la realització dels diferents pilots duts a terme per incorporar IPv6 en serveis d'Administració Electrònica, com el portal 060, així com en la participació del MINHAP en projecte europeu GEN6(Obre en nova finestra)  per al desplegament d'IPv6 en serveis digitals del sector públic.

  Amb la integració dels seus serveis en el Gateway IPv6, entre ells el seu lloc web (Obre en nova finestra) i la seva seu electrònica(Obre en nova finestra)  el Ministeri de Justícia es converteix en la primera entitat a fer ús de la solució, donant un important pas per adaptar-se a la Internet del futur, de la qual IPv6 és una peça fonamental.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades