Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Gestor d'Expedients Corporatiu

 • Nomene Abreujat:
  Extr@
  Resum:
  Millorar la qualitat del servici oferit a ciutadans i empreses, telematisant els servicis, agilitzant els seus tràmits i tenint els mitjans necessaris per a poder informar-li en tot moment de l'estat dels seus expedients.
  Destinataris:
  Ciudadano , Qualsevol Administració Pública , Empresa
  Organismos Responsables:
  COMUNITAT FORAL DE NAVARRA
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  Alberto Ecay Pagoto
  848427942
  ecay.pagoto@navarra.es
   

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  En la legislatura 2003-2007 es va detectar la necessitat d'impulsar la provisió de solucions específiques i/o corporatives a la totalitat de Departaments del Govern de Navarra creant una filosofia d'Administració Comuna: molts procediments es gestionaven de forma diferent i amb diferents ferramentes segons unitat o Departament, faltava visió corporativa. Es van establir les bases per a construir l'Administració Comuna, començant per un mapa de processos, a complementar amb un sistema corporatiu de gestió automatitzada de procediments administratius integrada amb altres aplicacions corporatives.

  Objectius

  • Millorar la qualitat del servici oferit a ciutadans i empreses, telematisant els servicis, agilitzant els seus tràmits i tenint els mitjans necessaris per a poder informar-li en tot moment de l'estat dels seus expedients.
  • Racionalitzar els procediments administratius, categoritzant-los en una sèrie de famílies, automatitzant i informatitzant posteriorment la gestió administrativa interna.
  • Donar suport a la futura tramitació administrativa telemàtica, facilitant el treball de funcionaris i empleats de l'Administració navarresa.
  • Possibilitar la implementació d'un sistema de seguiment de la gestió.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • Dos punts fonamentals van ser la prèvia racionalització dels processos i elaboració del mapa de processos corporatius.
  • Algunes dificultats van vindre derivades de la resistència al canvi de les persones implicades, acostumades a treballar amb sistemes molt personalitzats
  • Les línies d'evolució actuals passen per estendre els mòduls de les categories ja implantats a les àrees que encara queden, així com dur a terme millores relacionades amb la usabilitat de ferramentes transversals, facilitar l'evolució i gestió del manteniment de la Plataforma i la implementació de nous mòduls: gestió de plantilles, seguretat, administració, etc.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades