Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

eVisor - Aplicació de generació de còpia autèntica en paper de documents amb firma electrònica i de justificants de firma electrònica.

 • Nomene Abreujat:
  eVisor
  Resum:
  L'eVisor és una aplicació web que permet la generació d'informes i justificants de firma electrònica en format PDF o ODF que quan els firma amb segell electrònic o els afig un CSV es convertixen en còpies autèntiques. Tant la petició com la respueta amb l'informe es realitzen mitjançant servicis web. L'eVisor utilitza plantilles XSL per a la generació de l'informe de tal forma que cada aplicació pot disposar d'un format o aparença específic.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  Aplicació de fonts obertes - Sense suport oficial.

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Tramitació electrònica , Servicios horitzontals per a les AA.PP , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público , Documentos Personales
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  L'eVisor acosta la firma electrònica als usuaris finals permetent generar documents llegibles en els quals s'incloga informació de firma. S'oferix com a programari llest per a ser instal·lat pels organismes.

  Permet la generació d'un informe de firma, o opcionalment la generació de còpies autentiques en paper de documents electrònics firmats, en format PDF o ODF. Els informes poden contindre informació associada al procés de firma de divers tipus com el contingut firmat, informació sobre el firmant, data de firma, etc.

  La generació d'estos informes es realitza mitjançant l'aplicació de plantilles XSL personalisables registrades en el sistema, de manera que cada organismes pot determinar com configurar la presentació de l'informe.

  En la petició de generació d'informe es passen els següents paràmetres:

  • Identificadores de l'aplicació.
  • Plantilla XSL a utilitzar.
  • Firma que es vol visualitzar o la seua localització en un repositori. També es pot passar la resposta de la plataforma @firma després de validar una firma.

  Opcionalment es pot incloure:

  • Document original (o la seua localització en un repositori) per si es desitja afegir al justificant.
  • CSV.
  • Indicació que l'informe siga firmat per l'eVisor, amb un certificat de segell.
  •  Codis de Barres o QR.

  Inclou una interfície gràfica d'administració:

  • Aplicaciones i Unidades Organizativas registrades en el sistema, permetent configurar diversos aspectes com les plantilles assignades, certificats per a la firma, etc.
  • Plantillas.     
  • Plataformas @firma amb les quals interaccionarà el sistema, que pot ser la central de el ministeri o una federada pròpia.
  • Gestión de Keystores es pot realitzar la gestió dels certificats per a la realització d'operacions de firma i validació.

   

  Notícies

  17 June 2013

  eVisor - Aplicació de generació de còpies autèntiques Desplegar acordeon

  Ens complau informar-los que ja es troba disponible la nova aplicació de generació de còpia autèntica eVisor.

  L'eVisor és una aplicació web que permet la generació de còpies autèntiques i justificants de firma electrònica en format PDF o ODF.

  L'eVisor està basat en servicis web i utilitza plantilles XSL per a la generació dels informes de firma de tal forma que diferents aplicacions en una mateixa instal·lació pot disposar de formats o maquetacions específics.

  La distribució de l'eVisor s'oferix seguint el model federat d'@firma. Els organismes que estiguen interessats en la seua utilització i instal·lació puden posar-se en contacte amb el centre de suport a través del formulari habilitat per a l'eVisor en la pàgina https://valide.redsara.es/formularioscaid/irmenusolicitud.do

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable