Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Servei de Discapacitat - Governo d'Aragó

 • Nomeni Abreujat:
  DSCP
  Resum:
  Tasca programada que s'encarrega de l'actualització de la base de dades de discapacitat (esquema DSCP) en funció dels DBFs que contenen la informació dels beneficiaris del certificat. Aquests fitxers DBF estaran disponibles en una carpeta del sistema de fitxers configurable. A més proporciona un metodo de servei web perquè pugui funcionar el portal DSCP_ADMIN, encarregat d'administrar les propietats configurables de l'aplicació.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  Manera d'Ús:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servei comú , Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Documents Personals
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE , JSP , Serveis Web

  Descripció

  L'objectiu de l'aplicació és preparar les dades perquè siguin consumits per l'aplicació SPD.

  El sistema de consulta de documents mitjançant CSV és una aplicació que permetrà als ciutadans i funcionaris la consulta dels documents pertanyents a tràmits o expedients en els quals estan involucrats.

  Dins del marc del Pla d'Administració Electrònica del Govern d'Aragó (PAEGA), totes les aplicacions que ho integren van a generar documentació que s'emmagatzemarà en una plataforma de gestió documental cridada Documentum.

  El sistema CCSV interactua amb Documentum afegint funcionalitat extra que facilita el compliment dels requisits relacionats amb la inclusió de metadades associades als documents. Les principals funcions que CCSV exerceix són les següents: gestió de documents, gestió de metadades, gestió de signatures, gestió de relacions entre documents i gestió d'expedients.

  Cada document generat, tindrà un codi de verificació o CSV que ho identificarà de manera inequívoca. Utilitzant aquest CSV els ciutadans podran consultar des d'un portal públic el contingut del document.

  Al seu torn, els empleats públics podran consultar la documentació per la qual estiguin autoritzats proporcionant també el codi CSV del document que desitgen consultar.

  El component Core és el nucli de l'aplicació i és el que executa tota la lògica de negoci associada a la consulta de documents mitjançant CSV i proporciona serveis tant als components interns del sistema, com a les aplicacions externes per a la gestió de documents (gestió de documents, expedients, metadades...) A més és l'element encarregat de realitzar la integració amb els components externs de Signatura Electrònica, identificació i autorització d'usuaris i accés al gestor documental.

  Dins del sistema CCSV, Core mitjançant interfícies basats en serveis web dona suport als components interns Pub i Priv. Pub és un interfície web d'accés públic per a la consulta de documents a través de la introducció d'un CSV. Priv és una aplicació web que permet als empleats públics la cerca i consulta de documentació.

  D'altra banda el component Admin, accedeix directament al component Core per realitzar tasques d'administració i configuració del sistema.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable