Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema per a captura i generació de documents comptables i una altra documentació normalitzada dels expedients de gasto.

 • Nomene Abreujat:
  DOCUnet
  Resum:
  Docunet és una aplicació informàtica centralitzada baix arquitectura web la funcionalitat de la qual està orientada a l'edició de documents comptables estructurats i a la seua generació en fitxer o en paper.
  Destinataris:
  AGE
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Totes les incidències es comunicaran mitjançant el Sistema d'Informació de Notificació d'Incidències de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat (SINOI). En cas de no disposar d'este mitjà, s'enviaran per correu electrònic a la següent direcció:
  Csc@igae.minhap.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió econòmica i financera
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Unix

  Descripció

  Docunet és una aplicació informàtica centralitzada baix arquitectura web la funcionalitat de la qual està orientada a l'edició de documents estructurats i a la seua generació en fitxer o en paper.

  Documents comptables
  Permet imprimir els documents comptables d'acord amb el format i estructura establits en l'Orde del Ministeri d'Economia i Hisenda d'1 de febrer de 1996, per la qual s'aproven els documents comptables a utilitzar per l'Administració General de l'Estat i posteriors modificacions. Així mateix permet la generació d'aquests documents comptables en format TELCON i suporte fitxer segons s'establix en els documents d'especificacions TELCON corresponents a les versions per a Organismes i per a l'Administració General de l'Estat: Especificacions TELCON .

  Annexos de pagaments en divises
  Conforme a la Resolució de 22 de febrer de 2011, conjunyix d'IGAE i DGTyPF, per la qual es regula el procediment de pagaments en divises, Docunet permet la generació dels annexos de pagaments en divises que s'han de remetre a les Oficines de Comptabilitat al costat dels documents comptables corresponents. L'annex podrà descarregar-se en fitxer o es podrà imprimir en paper quan es tracte d'un únic perceptor final.

  Altres documents estructurats de l'expedient
  Així mateix l'aplicació permetrà l'edició d'aquells documents estructurats de l'expedient de gasto que, estant normalitzats, es vagen incorporant a esta aplicació, i la seua generació en suport fitxer o paper.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable