Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Auditoria de Seguretat dels Sistemes d'Informació -Reglamente General de Protecció de Dades

 • Resumixen:
  És una aplicació que permet a l'organització mantindre un Registre d'Activitats de Tractament de Dades Personals així com facilitar el compliment de la resta d'obligacions del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), incloent la realització d'anàlisi de riscos i l'avaluació d'impacte i la determinació de les mesures de protecció derivades. Per a açò es basa en una sèrie de qüestionaris acuradament confeccionats que cada Responsable de Tractaments de Dades Personals haurà d'emplenar sobre els Tractaments baix la seua responsabilitat.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social
  Sotssecretaria de Treball, Migracions i Seguretat Social
  S.G. de Tecnologias de la Informacion i Comunicacions
  Manera d'Ús:
  Producte instalable
  Contacte:

  sgtic-rgpd@mitramiss.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Normalització i regulació
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  Llicència Publica para AAPP
  Nivell Interoperabilitat:
  Legal
  Llenguatge de Programació:
  J2EE
  Sistema Operatiu:
  Windows

  Descripció

  L'objectiu és donar compliment al Reglament (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'estes dades.

  ASSI-RGPD és una aplicació que permet a cada Responsable de Tractament de Dades Personals l'execució de les activitats següents, per a cadascun dels Tractaments de Dades Personals (TDP) dels quals és responsable:

  • Proporcionar la informació necessària de cada TDP que cal incloure en el Registre d'Activitats de Tractament exigit pel Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).
  • Realitzar l'anàlisi de riscos i l'avaluació d'impacte. Açò determinarà el conjunt de mesures de seguretat de l'Esquema Nacional de Seguretat (ENS), Mesurades ENS Tipus I o Mesurades ENS Tipus II, a aplicar per a securizar el tractament de dades personals.
  • Verificar el compliment de la resta d'aspectes normatius del RGPD.

  Estes activitats es realitzen emplenant una sèrie de qüestionaris per part dels responsables de TDP per a cadascun dels TDPs baix la seua responsabilitat.

  A més, es proporcionen una sèrie d'informes, documents, etc, amb la finalitat d'ajudar en el compliment de les obligacions que establix el RGPD.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  PAe - Gestió de Subscripcions

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable