Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Agrega2

 • Resumeixen:
  Agrega2 és un repositori distribuït de Recursos Educatius Oberts, compost per un conjunt de nodes interconnectats a través d'internet de manera federada.
  Destinataris:
  Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Organismes Participants:
  Manera d'Ús:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  meducacion@intef.educacion.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  GPL (GNU General Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Semàntic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA

  Descripció

  La plataforma Agrega2(Obre en nova finestra) és un repositori distribuït de Recursos Educatius Oberts (REVA) en format digital. Està basada en un conjunt de nodes interconnectats a través d'Internet en la majoria de les Conselleries d'Educació de les Comunitats Autònomes (CC.AA) i en l'Institut de Tecnologies Educatives (ITE) del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport (MECD).

  Els recursos educatius es troben organitzats d'acord al currículum dels ensenyaments de nivells anteriors a la universitat i estan preparats tant per al seu ús directe pel professorat i els alumnes com para la seva descàrrega en formats estàndard i la seva reutilització creant nous materials. 

  S'ofereixen empaquetats conforme a l'estàndard SCORM 2004 (Sharable Content Object Reference Model), i tots ells estan catalogats conforme a l'estàndard LOM-ÉS ( www.lom-es.es(Obre en nova finestra) ), que és una adaptació al context educatiu espanyol de l'estàndard internacional LOM (Learning Object Metadata), utilitzat com a model de dades per etiquetar i descriure objectes d'aprenentatge.

  Agrega2 està disponible sota una llicència GPL (GNU General Public License) que permet realitzar modificacions de l'obra, realitzar còpies i distribuir qualsevol de les seves versions derivades amb el mateix tipus de llicència. Pot localitzar-se el codi font en la forja del CTT https://github.com/ctt-gob-es/agrega2(Obre en nova finestra)  

  Per tots aquells interessats en la seva utilització, s'ofereix la documentació necessària i els arxius executables per a la instal·lació de la versió més actualitzada a l'Enllaç àrea de descàrregues del CTT(Obre en nova finestra) .  

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.