Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Acceleradors de Comunicacions per a Xarxa Privada Provincial

 • Nomene Abreujat:
  Acceleradors
  Resum:
  El projecte consistix en l'adquisició maquinari adequada per a dotar als ajuntaments d'una major capacitat d'ample de banda efectiva en les seues comunicacions dins de la infraestructura de comunicacions actualment disponible.
  Destinataris:
  Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Còrdova
  Diputació Provincial de Còrdova
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa d'infraestructures
  Contacte:

  José María Muñoz Esparver
  Tf: 957 211 160
  e-mail: josem@eprinsa.es

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  El objetivo del presente proyecto es incrementar los recursos de conectividad de las entidades locales de la provincia de forma transparente e independiente a la tecnología de base utilizada y disponible en cada caso. Con ello se ha incrementado la disponibilidad de datos y aplicaciones, mejorado la velocidad de acceso a servicios actualmente implantados, adecuado la infraestructura a nuevos paradigmas de servicios (outsourcing) y se permite la integración de otras iniciativas basadas en la disponibilidad de recursos de conectividad.

  Descripció:

  El projecte consistix en l'adquisició de maquinari adequada per a dotar als ajuntaments d'un major capacitat d'ample de banda efectiva en les seues comunicacions dins de la infraestructura de comunicacions actualment disponible. S'han instal·lat 80 unitats d'acceleradors de comunicacions Citrix WANScaler 8310 que amb base en algoritmes interns i implementats físicament en dites dispositives, han aconseguit eliminar les capes mes externes dels protocols de comunicacions (en particular IP), dotant a la comunicació d'un ample de banda efectiu molt superior a l'obtingut nominalment.
  L'equipament instal·lat no ha implicat canvis en els procediments interns de les entitats involucrades, ni a nivell d'administració d'usuaris i/o aplicacions, ni a nivell de gestió de la informació.
  Además es independiente de la tecnología de comunicaciones utilizada, cubriendo posibles actualizaciones de la misma según los distintos operadores que puedan tener presencia en cada ubicación.
  Es manté el nivell actual respecte a la confidencialitat i integritat de la informació posat que no s'agrega cap tipus de tractament addicional en este aspecte, centrant-se el projecte a millorar la capacitat de comunicació disponible.

  La adopción de las soluciones presentadas ha aportado los recursos necesarios para la mejora de la interconexión entre administraciones, sean del ámbito que sean.

  Subscripcions

  En esta área podrá darse de alta para recibir las notificaciones de cambios que se realicen en noticias, documentos o foros relacionados con la solución o el activo semántico.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable