Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Acceleradors de Comunicacions per a Xarxa Privada Provincial

 • Nomene Abreujat:
  Acceleradors
  Resum:
  El projecte consistix en l'adquisició maquinari adequada per a dotar als ajuntaments d'una major capacitat d'ample de banda efectiva en les seues comunicacions dins de la infraestructura de comunicacions actualment disponible.
  Destinataris:
  Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  Còrdova
  Diputació Provincial de Còrdova
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa d'infraestructures
  Contacte:

  José María Muñoz Gavilán
  Tf: 957 211 160
  e-mail: josem@eprinsa.es

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  L'objectiu del present projecte és incrementar els recursos de connectivitat de les entitats locals de la província de forma transparent i independent a la tecnologia de base utilitzada i disponible en cada cas. Amb açò s'ha incrementat la disponibilitat de dades i aplicacions, millorat la velocitat d'accés a servicis actualment implantats, adequat la infraestructura a nous paradigmes de servicis (outsourcing) i es permet la integració d'altres iniciatives basades en la disponibilitat de recursos de connectivitat.

  Descripció:

  El projecte consistix en l'adquisició de maquinari adequada per a dotar als ajuntaments d'un major capacitat d'ample de banda efectiva en les seues comunicacions dins de la infraestructura de comunicacions actualment disponible. S'han instal·lat 80 unitats d'acceleradors de comunicacions Citrix WANScaler 8310 que amb base en algoritmes interns i implementats físicament en dites dispositives, han aconseguit eliminar les capes mes externes dels protocols de comunicacions (en particular IP), dotant a la comunicació d'un ample de banda efectiu molt superior a l'obtingut nominalment.
  L'equipament instal·lat no ha implicat canvis en els procediments interns de les entitats involucrades, ni a nivell d'administració d'usuaris i/o aplicacions, ni a nivell de gestió de la informació.
  A més és independent de la tecnologia de comunicacions utilitzada, cobrint possibles actualitzacions de la mateixa segons els diferents operadors que puguen tindre presència en cada ubicació.
  Es manté el nivell actual respecte a la confidencialitat i integritat de la informació posat que no s'agrega cap tipus de tractament addicional en este aspecte, centrant-se el projecte a millorar la capacitat de comunicació disponible.

  L'adopció de les solucions presentades ha aportat els recursos necessaris per a la millora de la interconnexió entre administracions, siguen de l'àmbit que siguen.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable