Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema d'Informació de Consulta d'informes i dictàmens relacionats amb el control de l'activitat economicofinancera del sector públic emesos, fonamentalment, per la IGAE

 • Descripció Funcional

  La Base de dades d'Informes de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, arreplega informes, dictàmens i consultes relatius al control dels actes, documents i expedients dels quals es deriven drets i obligacions de contingut econòmic. 

  La majoria dels informes han sigut emesos per la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, si ben també s'arrepleguen Informes de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, del Tribunal Econòmic-Administratiu Central i del Consell d'Estat, entre uns altres. 

  Consult@-Informes IGAE ens permet localitzar informes, dictàmens i consultes mitjançant un senzill sistema de consulta dels documents, introduint dades en un o diversos camps de cerca.

  Descripció Tècnica

  Documents gestionats mitjançant un gestor documental de mercat

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades