Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema d'Informació de Consulta d'informes i dictàmens relacionats amb el control de l'activitat economicofinancera del sector públic emesos, fonamentalment, per la IGAE

 • Descripció Funcional

  La Base de Datos de Informes de la Intervención General de la Administración del Estado, recoge informes, dictámenes y consultas relativos al control de los actos, documentos y expedientes de los que se deriven derechos y obligaciones de contenido económico. 

  La mayoría de los informes han sido emitidos por la Intervención General de la Administración del Estado, si bien también se recogen Informes de la Junta Consultiva de Contratación Administrativa, del Tribunal Económico-Administrativo Central y del Consejo de Estado, entre otros. 

  Consult@-Informis IGAE ens permet localitzar informes, dictàmens i consultes mitjançant un senzill sistema de consulta dels documents, introduint dades en un o diversos camps de cerca.

  Descripció Tècnica

  Documents gestionats mitjançant un gestor documental de mercat

Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Subscriu-te al canal de youtube de l'OBSAE
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades