Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Concurrent Cache Manager

 • Descripció Funcional

  - Està construída per JavaSE 6 i superiors.
  - La mateixa instància de Concurrent Cache Manager pot atendre concurrentment a diverses lectures, en diversos threads diferents, sense que una lectura bloc les altres.
  - Concurrent Cache Manager es construeix sobre Java Generics, per la qual cosa és possible utilitzar la caixet amb aquesta característica del llenguatge Java.
  - Es pot controlar la decisió sobre quan s'ha d'executar un purgat per mitjà d'una política de purgat personalitzada.
  - Gestiona sempre la devolució de valors Cadena.
  - En un futur permetrà també definir el tipus de valor a escorcollar.

  Descripció Tècnica

  La solució està formada per 4 projectes programari que es construeixen amb l'eina Maven.

  - emprego-maven-skin: Projecte amb el skin per uniformitzar l'aspecte dels sites amb la documentació de Maven generats en el Servizo Públic d'Emprego de Galícia (SPEG).
  - emprego-parent-maven2: Projecto pare de tots els projectes del SPEG. Conté la definició dels possibles plugins que es poden utilitzar en la construcció d'aplicacions, així com una mínima configuració orientada a l'obtenció d'informes.
  - emprego-utils: Biblioteca d'utilitats bàsica del Servizo Públic d'Emprego de Galícia. Aquesta biblioteca conté utilitats per tancar els objectes comuns JDBC de forma silenciosa, objectes Closeable, utilitats per threads i utilitats bàsiques per programar tasques de cron.
  - emprego-ccm: Projecte que implementa un gestor de caixets concurrent empleat en múltiples projectes del SPEG i que permet reduir la càrrega de transaccions amb el servei d'ocupació a nivell etatal.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General