Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

España en Georeferenciació

 • Nomene Abreujat:
  egeo
  Accesos Directos:
  Entorno Producción EGEO (Obri en nova finestra)
  Resum:
  EGEO és un servici comú oferit pel Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital a totes les AAPP, fàcil d'usar i sense cost algun, que permet la creació de mapes interactius per a la seua presentació en portals web, quadres de comandament i altres aplicacions sense necessitat de coneixements de georeferenciació ni desenvolupaments addicionals. Disposa d'un entorn per a la gestió d'aquests mapes basat en una parametrització senzilla i plantilles de dades amb una estructura simple (Excel, CSV o XML).
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa integrable en aplicacions del client
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacto:

  INCIDÈNCIES I SOL·LICITUD DE MILLORES

  Existix un formulari per a obrir incidències i sol·licitud de millores:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/egeo(Obri en nova finestra)

  BUZON DE CONTACTE

  Pot posar-se també en contacte a través de la bústia:

  admin.egeo@correo.gob.es

  LLISTA DE NOTIFICACIONS D'EGEO

  Existix una llista de distribució per a usuaris d'EGEO a través de la qual  s'emeten notificacions sobre:

  - Noves versions
  - Canvis en la plataforma
  - Pegats
  - Problemes/bugs rellevants
  - Novetats

  A esta llista, es poden subscriure usuaris, tant gestors com a personal tècnic de les Administracions Públiques que estiguen utilitzant EGEO. Per a donar-se de alta pot utilitzar el següent  enllaç.(Obri en nova finestra)

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JSP , J2EE , Servicios Web
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  EGEO és un servici per a les AAPP, fàcil d'usar, que permet la representació de mapes interactius amb dades georeferenciades en portals, quadres de comandament i altres aplicacions, sense fer desenvolupaments programari. Proporciona mapes i buscadors de recursos georeferenciats, tant sobre mapes oficials de l'IGN (Institut Geogràfic Nacional), com de GoogleMaps  i OpenStreetMap. A més permet representar gràfics (de línies, àrea, barres, columnes i sectors) i taules de dades.   

  EGEO, com a servici comú està emmarcat en les mesures que busquen la racionalització de l'ús dels servicis bàsics de l'Administració, per açò els objectius d'este servici són:

  • Potenciar l'ús de servicis comuns dirigits a totes les AAPP.
  • Fomentar la reutilització de recursos, amb el conseqüent impacte en costos.
  • Facilitar la transparència de les Administracions permetent la representació de dades i indicadors en mapes que es podran integrar en portals, quadres de comandament, etc.

  EGEO proporciona un estalvi directe en temps i recursos al no tindre les Administracions  que desenvolupar un mòdul similar. A més contribuïx a la transparència informativa en facilitar la representació i difusió d'informació i indicadors en mapes, de forma clara i senzilla.

  Notícies

  19 July 2021

  EGEO Formació ONLINE Desplegar acordeon

   

  NOU:  Curs On-line EGEO 4-10-2021 

  Este curs va orientat a responsables de portals amb necessitats de georeferenciació així com responsables d'aplicacions, quadres de comandament, etc. que tinguen necessitats de mostrar informació estadística, dades d'activitat, etc. a nivell  geogràfic (Comunitats Autònomes, Província, Municipis, Códigos Postales).

  Es realitzaran  pràctiques dels diferents tipus de mapes i es veuran últimes millores d'EGEO.

  Inscripció  en https://forma.administracionelectronica.gob.es/form/open/corp/4144/awtl(Obri en nova finestra)
   

   

  22 August 2020

  EGEO - Accessibilitat Desplegar acordeon

   

  EGEO inclou la visualització del mapa en 'Modo Accesible'. Es podrà  invocar el mapa en manera accessible parametritzant la URL (∾cesible=I). També es podrà alternar entre el mapa en manera accessible i manera general. 

  EGEO inclou també millores per a dispositius mòbils.

   

   

  18 January 2018

  EGEO - La AEAT geolocaliza les seues oficines de servicis centrals amb EGEO Desplegar acordeon

  La Agència Estatal d'Administració Tributària posa en la seua seu, a la disposició dels ciutadans,  mapes amb la localització de les seues oficines centrals preparats  amb EGEO.

  https://www.agenciatributaria.gob.es/aeat.sede/inicio/_otros_/_direcciones_y_telefonos_/servicios_centrales_/servicios_centrales_.shtml

    

  24 October 2016

  EGEO migra a OpenLayers Desplegar acordeon

  S'ha migrat EGEO a tecnologia Open Source (OpenLayers),   per a reduir la dependència tecnològica de tercers (Google),  la qual cosa va a permetre reduir considerablement el  consum de recursos comercials.  Esta mesura unida a una millora en els servicis geogràfics proporcionats per l'IGN personalitzats per a EGEO,  així com la integració amb  Catastro van a suposar un important estalvi de costos.

  La nova versió d'EGEO usa  preferentment els mapes de l'IGN i permet la càrrega de dades georeferenciades a més de per direccions postals, coordenades, codis INE, etc  per referències cadastrals, codis postals i seccione censales.

  18 July 2016

  EGEO: Ja està disponible la capa de Paises UE Desplegar acordeon

  Mapa de països de la UEJa està disponible en EGEO la capa de paises de la UE (Capa ICC 3166-1),  que permet la càrrega i  visualització de mapes coropléticosde els paises de la UE. S'utilitzen codis Iso 3166-1 (Iso Country Code), més informació en el manual d'ús.

  16 January 2015

  Nova versió EGEO amb importants novetats Desplegar acordeon

  EGEO és un servici de georeferenciació per a les AAPP,  accessible des del núvol de Xarxa SARA,  que permet la representació i visualització de qualsevol tipus de dada georeferenciada, sense necessitat de cap implementació tècnica.  La nova versió ja disponible  per a realitzar proves d'integració permet la representació de mapes temàtics (d'àrees),  georeferenciados (de localitzacions) i de magnitud (de valors localitzats), tant sobre mapes oficials de l'Institut Geogràfic Nacional (IGN)  com de Google Maps.

   La nova versió permet realitzar les traduccions online  de direccions postals a coordenades per a mapes georeferenciats  i seleccionar el servici de l'IGN o bé de GoogleMaps per a realitzar la traducció. L'usuari descarrega el fitxer de traduccions i comprova que són correctes (o bé ha de deu fer modificacions amb vista a que hi haja una major exactitud) i una vegada comprovades carrega el fitxer amb les coordenades.

  Capes visualització:  La nova versió permet seleccionar les capes  de l'IGN o bé les de Google, en generar la url a embeure en aplicacions externes o bé al previsualizar el mapa dins de l'aplicació.

   Contacte:  admin.egeo@correo.gob.es

  03 October 2014

  Posada en producció d'EGEO Desplegar acordeon

  • El Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques posa a la disposició de les Administracions Públiques  EGEO,  un servici de mapes interactius per a la seua presentació en portals web, sense necessitat de coneixements de georeferenciació ni desenvolupaments addicionals.

   L'objectiu d'esta plataforma és facilitar als diferents Administracions Públiques un servici  comú  que mitjançant una aplicació de gestió de mapes i uns estàndards d'intercanvi de dades (fitxers Excel, XML o servicis web), proporcione mapes temàtics interactius per a la seua presentació en portals, quadres de comandament, etc, sense necessitat de comptar amb coneixements de georeferenciació ni realitzar cap implementació tècnica.

  Crear un mapa temàtic serà tan senzill com donar-ho de alta en la plataforma  i adjuntar les dades georeferenciades (per Comunitat Autònoma, Província, Població o bé punt georeferenciat).

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades