Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

XEA-CeMIT

 • Resumixen:
  Plataforma web de gestió integral de la xarxa CeMIT de la Xunta de Galícia
  Destinataris:
  Ciudadano , Qualsevol Administració Pública , Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  COMUNITAT AUTÒNOMA DE GALÍCIA
  Contacte:

  Francisco Javier Nieves Becerra (francisco.javier.nieves.becerra@xunta.es)

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  Apache Software License , EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  XEA és una ferramenta que permet la gestió unificada i coordinada de les activitats, agents i usuaris de les aules de la xarxa CeMIT de la Xunta de Galícia. La xarxa CeMIT és una iniciativa de la Xunta de Galícia, formada per 98 aules, en les quals s'oferix formació en noves tecnologies a ciutadans i empreses. XEA facilita la gestió de tots estos recursos, adaptant-se a les necessitats dels agents TIC i els usuaris. D'una banda permet als usuaris la consulta sobre totes les activitats de formació que s'oferixen, en els diferents centres, així com suport per a la seua realització i obtenció dels certificats d'aprofitament. D'altra banda, facilita als agents TIC, responsobles dels centres i de les activitats, l'organització de les mateixes així com dels recursos dels centres. XEA és una adaptació de l'aplicació ISIS que Fundetec va desenvolupar prèviament per a la gestió del programa CyLDigital de la Junta de Castella i León.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.