Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Aplicació web per a la verificació de dades personals d'un ciutadà - Supressió de Fotocòpies -

 • Nomene Abreujat:
  SUFO - Supressió de Fotocòpies
  Resumixen:
  Permetre, a qualsevol organisme de l'Administració de la Comunitat de Castella i León, substituir certificats en paper per certificacions electròniques amb plenes garanties jurídiques.
  Destinataris:
  Ciudadano , Qualsevol Administració Pública , Empresa
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  Isabel Valle de Juana
  Direcció general d'Atenció al Ciudadano, Qualitat i Modernització
  983 415031
  valjuais@jcyl.es

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea tècnica:
  Sitios web, seus electròniques i atenció al ciutadà , Soporte a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Documentos Personales , Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  J2EE
  Sistema Operatiu:
  Qualsevol

  Descripció

  Situació de partida i origen de la iniciativa

  Abans de la publicació de la Llei 11/2007, les AAPP requerien que el ciutadà presentara moltes fotocòpies, i documents en general, per a dur a terme els tramites dels procediments administratius.

  A l'empara del Comité Sectorial d'Administració Electrònica, la Junta de Castella i León comença en 2005 a participar de forma activa en les reunions del Grup de Treball d'Interoperabilitat. Esta col·laboració va donar els seus fruits en 2008, quan es realitza la primera posada en producció de servicis d'interoperabilitat, i sent l'impuls definitiu la firma del conveni amb el Ministeri i la publicació del decret de simplificació administrativa.

  Objectius

  • Permetre, a qualsevol organisme de l'Administració de la Comunitat de Castella i León, substituir certificats en paper per certificacions electròniques amb plenes garanties jurídiques.
  • Facilitar el compliment de l'article 6.2.b de la llei 11/2007 de no demanar als ciutadans documents que obren en poder de l'administració.
  • Simplificar els procediments administratius i millorar l'eficiència de la tramitació administrativa en el context de l'Administració de la Comunitat de Castella i León.
  • Disminuir el volum de documentació en els expedients tramitats.

  Principals dificultats i aspectes clau per a la implantació

  • Es van trobar dificultats com la protecció de servicis web i la interoperabilitat de firmes electròniques SOAP generades, així com el procediment d'autoritzacions per part del Ministeri per al consum de certs servicis, especialment en el cas del cedent INE limitant en part l'ús d'estos servicis.
  • El suport rebut pel grup de treball d'interoperabilitat del Ministeri ha sigut una peça fonamental per a l'èxit actual del projecte.
  • La plataforma SOA de l'Administració de la Comunitat de Castella i León ha simplificat molt l'accés i la publicació dels servicis, alliberant als clients de la part de seguretat i restringint a un únic punt l'accés a la xarxa SARA i la implantació de polítiques de seguretat corporatives per al projecte d'interoperabilitat.

   

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable