Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema de Soporte a la Decisió de les Administracions Públiques

 • Nomene Abreujat:
  SSD-AAPP
  Resumixen:
  El Sistema de Soporte a la Decisió de les Administracions Públiques (SSD-AAPP), és una ferramenta automàtica, basada en una metodologia senzilla, científicament recolzada, segura i transparent, que ajuda al gestor públic en la seua presa de decisions.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública , Empresa , Ciudadano
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  No es presta suport oficial per a l'ús i utilització d'esta aplicació.

  Els interessats poden utilitzar la pestanya "Col·laboració" per a plantejar els seus dubtes i col·laborar en la resolució de dubtes i problemes.

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestión de servicis i sistemes , Gestió econòmica i financera
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  Desconeguda
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Unix , Windows , Linux , MAC , Qualsevol

  Descripció

  L'antic Consell Superior d'Administració Electrònica promovia l'ús de la ferramenta SSD-AAPP , per a ajudar als responsables en Tecnologies de la Informació a valorar alternatives i prendre decisions transparents, fiables i independents, en l'exercici del seu lloc de treball i en particular quan elaboren els informes tècnics que li són requerits pels òrgans de contractació per a l'adjudicació de contractes en matèria de TU.

  La primera versió es va propagar en la dècada dels noranta en l'àmbit de l'Administració General de l'Estat. Va servir com a estàndard i referència, tant en el sector públic com en el privat i va obtindre el respatler del Tribunal de Comptes.

  El procés de decisió utilitzat per a obtindre la millor solució d'entre totes les alternatives presentades, es caracteritza per l'ús de mètodes de càlcul, basats en laT eoría de la Decisió Multicriterio Discreta (DMD), que li permeten obtindre un orde de prelació d'aquestes alternatives en funció d'uns criteris definits i les seues característiques.

  La ferramenta SSD-AAPP (anteriorment SSD-CIABSI), en les seues primeres versions, s'ha desenvolupat amb l'assessorament científic del Dr. Sergio Barba-Romero, catedràtic de la Universitat d'Alcalá d'Henares, i s'ha millorat en la seua aplicació amb l'anàlisi continguda en l'Informe sobre el tractament dels llindars elaborat per Dª Rosario Romera, professora titular en el Departament d'Estadística i Econometria de la Universitat Carlos III.

  En els anys 2012 i 2013 es va generar una nova versió SSD-AAPP versió 4.01

  Actualment, no es realitza manteniment ni suport a l'aplicació encara que continua disponible per a la seua descàrrega.

   

  Notícies

  27 December 2011

   Publicació de la versió 4.01 del SSD-AAPP i posada a la disposició del sector privat Desplegar acordeon

  La Comissió Permanent del Consell Superior d'Administració Electrònica ha aprovat la publicació de la versió 4.01 del Sistema de Soporte a la Decisió de les Administracions Públiques. Esta nova versió, que està disponible en el Centre de Transferència de Tecnologia, incorpora funcionalitats de càrrega i descàrrega massiva de dades. També millora el procés d'instal·lació mitjançant la detecció d'instal·lacions prèvies, en este cas realitza una actualització de l'aplicació, protegint i mantenint la informació emmagatzemada per l'usuari.

  Així mateix, es va acordar posar este producte a la disposició del sector privat, de forma gratuïta, sent condició indispensable que les empreses interessades es registren en el Portal de l'Administració Electrònica ( PAe ) i que posteriorment, com a usuari registrat, sol·liciten l'accés complet a la Comunitat SSD-AAPP que es troba situada en la pestanya eColabora del PAe.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable