Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Servici d'Auditoria i Monitoratge d'activitat

 • Resumixen:
  El servici PMON complix un doble objectiu emmagatzemar la informació de les peticions rebudes pels servicis amb la fi tanta de facilitar la traça d'auditoria LOPD com per a realitzar l'anàlisi de rendiment de les peticions per a identificar aréas de millora en l'àmbit de la disponibilitat i el rendiment.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismes Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA I QUALITAT DELS SERVICIS
  Contacte:

  soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  El servici es basa en tres elements: - Una llibreria d'intercepción que permet registrar tant les peticions als W com l'activitat interna de les librerias, objectes i mètodes - Un conjunt de procediments emmagatzemats (PL/SQL) que processen la informació de rendiment - Un interfície de consultes a les dades d'auditoria, de preparació d'anàlisi de rendiment i presentació gràfica d'estos últims. Actualment la informació d'auditoria pot emmagatzemar-se tant en el propi esquema de l'aplicació gestora com de forma centralitzada en el servici PMON sent objecte de licitació la incorporació de la informació als servicis corporatius basats en els productes LOOKWISE i NAGIOS

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades