Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

ACTUA - Actuacions Administratives del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques

 • Nomeni Abreujat:
  ACTUA
  Resum:
  ACTUA - Actuacions Administratives del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública és una aplicació que té per objecte mantenir la relació d'actuacions administratives competència del MINHAP per complir la normativa existent sobre Administració Electrònica.
  Destinataris:
  AGE
  Organismes Responsables:
  Ministeri de Política Territorial i Funció Pública
  Secretaria d'Estat de Funció Pública
  Direcció general de Governança Pública
  Contacte:

  Per obtenir més informació sobre l'aplicació pot posar-se en contacte amb:

  Juan José Vidal Doncel
  Cap de Servei
  Sotsdirecció General de Tecnologies d'Informació i de les Comunicacions
  Sotssecretaria
  Miniserio d'Hisenda i Funció Pública
  Correu: juanjose.vidal@minhap.es

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió de serveis i sistemes
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  .NET
  Sistema Operatiu:
  Windows

  Descripció

  Finalitat:

  El dret que la Llei 11/2007, de 22 de juny, reconeix als ciutadans de relacionar-se per via electrònica amb l'Administració (LAECSP) obliga a engegar els mitjans electrònics que permetin als ciutadans la utilització de les tecnologies de la informació en la seva relació amb el MINHFP.

  Un de tals mitjans ho constitueix l'engegada de l'aplicació de seguiment de les Actuacions Administratives, que permet la gestió i administració de totes les dades concernents a aquests procediments i serveis. Permetent així extreure d'ACTUA la informació per mostrar-la al Portal i a la Seu Electrònica del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública (MINHFP). El Portal permet als usuaris registrats la subscripció a les Matèries de Procediments Administratius per rebre notificacions sobre les novetats i actualitzacions.

  Objectiu:

  Donar compliment a la Llei 11/2007 de 22 de juny, d'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics permetent gestionar en un entorn amigable les dades de procediments i serveis administratius que posteriorment podran ser utilitzats per altres portals o serveis de l'Administració Pública.

  Descripció:

  L'aplicació de seguiment de les Actuacions Administratives del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, d'ara endavant ACTUA, permet, la gestió i administració de totes les dades concernents a aquests procediments. A través del Portal i de la Seu Electrònica Central del MINHFP, el sistema permet mostrar informació corresponent als procediments accedint directament a ACTUA.

  Requisits:

  Per usar ACTUA tan sol és necessari un navegador d'Internet com Microsoft Internet Explorer 7 o superior, i haver sol·licitat prèviament l'alta en el sistema.

  Resultats:

  Gestionar tota la informació dels procediments administratius de forma centralitzada, actualitzada i accessible. Perquè pugui ser utilitzada pel Portal MINHFP, la Seu Electrònica del MINHFP, els organismes del MINHFP i el Sistema d'Informació Administrativa (SIA).

  Avantatges:

  La plataforma ACTUA permet als usuaris introduir les dades dels procediments administratius d'una forma senzilla i intuïtiva mitjançant un navegador web, a més permet sindicar la informació amb la resta d'organismes del Ministeri d'Hisenda i Funció Pública, i amb SIA.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable