Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Nucli Central d'Infraestructures

 • Nomeni Abreujat:
  Nuclear
  Resum:
  NUCLEAR dotarà a les Administracions Locals adscrites a la xarxa de la Diputació de Sevilla de suport a les Aplicacions, Gestiones i Procediments que fan que l'Administració Electrònica sigui una realitat tangible per als ciutadans.
  Destinataris:
  Entidades Locales
  Organismos Responsables:
  Sevilla
  Diputació Provincial de Sevilla
  Organismos Participantes:
  Sevilla
  Diputació Provincial de Sevilla
  Modo de Uso:
  Servei en xarxa d'infraestructures
  Contacto:

  Francisco Ubaldo Rodríguez Rodríguez
  Correu electrònic: Fubaldo@dipusevilla.es
  Telèfon: 954550488

  Tipus de Solució:
  Buena Práctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria , Soporte a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Nucli Central d'Infraestructures

  Finalitat:

  Objectiu:

  El Projecte es planteja amb l'objectiu de renovar les infraestructures de la Xarxa Provincial de Diputació de Sevilla i adequar-les a les noves necessitats derivades dels projectes impulsats per Diputació en els últims anys i orientats tant a la millora de la seva pròpia gestió com a facilitar als Ajuntaments de la província instruments que els permetin la major eficàcia en la seva gestió i el millor servei als ciutadans.

  Descripció:

  El Projecte NUCLEAR es planteja inicialment amb l'objectiu de renovar les infraestructures de la Xarxa Provincial de Diputació de Sevilla i adequar-les a les noves necessitats derivades dels projectes impulsats per Diputació en els últims anys i orientats tant a la millora de la seva pròpia gestió com a facilitar als Ajuntaments de la província instruments que els permetin la major eficàcia en la seva gestió i el millor servei als ciutadans. Es tracta de poder centralitzar tota la informació de l'administració local provincial i donar als ajuntaments serveis d'hostalatge de dades (servidors virtuals), d'escriptori (llocs de treball virtuals) amb clients lleugers, i còpies de seguretat centralitzades
  Dins de NUCLEAR es distingeixen diferents Subproyectos, que queden, en el Projecte finalment executat, en els següents:

  • Subproyecto SIERPES, Sistema de Servidores Provinciales: Objetivo y funcionalidades: Consolidar los Servidores Corporativos para aumentar la seguridad de la instalación e incrementar el rendimiento para los usuarios
  • Subproyecto SACO, Sistema de Almacenamiento Corporativo Provincial Seguro: Objectiu i funcionalitats: Dotar a la Xarxa Corporativa de sistemes d'emmagatzematge de gran fiabilitat i capacitat, concordes a les necessitats derivades del gran nombre d'usuaris i serveis d'informació que es presten.
  • Subprojecte RADIAL, Sistema de Red i Comunicaciones Provincial: Objectiu i funcionalitats: Renovació del sistema de cablejat que suporta la xarxa física de la seu principal de la Diputació de Sevilla.

  Requisits:

  En tractar-se de serveis centralitzats, els requisits per als usuaris són mínims. Segons el model de funcionament, discrecional per a cada Ajuntament, pot servir un lloc de treball tipus, un equip vell (fins i tot un 804686) com a client lleuger, o un client lleuger de nova adquisició.

  Resultats:

  Avantatges:

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades