Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Notificacions a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades

 • Resumeixen:
  El sistema de Notificació a l'AEPD dels fitxers de protecció de dades la titularitat de les quals correponde al Govern d'Aragó permet la remissió telemàtica de les altes, baixes i modificacions dels fitxers que alberguen dades de caràcter personal.

  Destinataris:
  CCAA
  Organismos Responsables:
  GOVERN D'ARAGÓ
  DEPARTAMENT D'HISENDA I ADMINISTRACIÓ PÚBLICA
  DIRECCIÓ GENERAL DE LA FUNCIÓ PÚBLICA I QUALITAT DELS SERVEIS
  Contacto:

  Tota la informació existent es troba disponible de forma pública en el CTT pel que no té objecte la sol·licitud de col·laboració. Qualsevol altra consulta: soportesae@aragon.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Autonòmic
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  L'aplicació de Notificacions LOPD té per objecte gestionar de forma centralitzada les comunicacions a l'AEPD. La gestió dels fitxers amb dades de caràcter personal requereix d'actuacions específiques de control i supervisió pel que el Servei d'Administració Electrònica centralitza aquestes activitats tant en l'aspecte normatiu com en la seva notificació a l'AEPD. Els usuaris distribuïts pels Departaments informen en la pròpia aplicació tots aquells aspectes associats a la protecció de dades dels fitxers mitjançant un formulari establert a aquest efecte. El Servei d'Administració Electrònica comprova i verifica la correcció de la informació i, si escau, procedeix a la remissió a l'AEPD a través de les eines d'interoperabilitat que aquesta proveeix.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades