Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Conjunt de Plugins de Moodle per a perfils lectors de l'INTEF

 • Resumeixen:
  Conjunt de quatre plugins de Moodle que, conjuntament, detecten el perfil lector de l'alumne i adapten l'interfície de Moodle al seu nivell de competència.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública , Ciutadà
  Organismes Responsables:
  Manera d'Ús:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  César Vallejo Martín-Albo cesar.vallejo@mecd.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Educació, cultura i esports
  Llicencia:
  GPL (GNU General Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Conjunt de 4 plugins de Moodle (local, bloc, curs i tema) que treballant a partir d'un algorisme que detecta el perfil lector de l'alumne (no lector, neo lector i lector avançat) adapten l'interfície d'usuari de Moodle a les seves característiques. El plugin local inclou l'algorisme de detecció per adaptar-ho al rol global del perfil. El plugin de bloc adapta la visualització dels cursos al perfil lector dins del lloc de Moodle. El plugin de format de curs permet adaptar la visualització dels cursos als diferents perfils d'estudiant en funció de la seva competència lectora. El tema d'INTEF accessible i adaptatiu incorpora totes les modificacions que en Moodle va a ocasionar els altres tres plugins.

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.