Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

GALATEA, servici comú de gestió de Fons FEDER 2014-2020

 • Nomene Abreujat:
  Galatea
  Accesos Directos:
  Accés a GALATEA (Obri en nova finestra)
  Resum:
  GALATEA és un servici comú en el núvol que permet als Organismes Intermedis designats per l'Autoritat competent, la gestió integral, homogènia i centralitzada dels projectes cofinançats amb els Fons FEDER corresponents al període de programació 2014-2020.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Contacte:

   Sol·licitud:

  Per a realitzar la sol·licitud es prega que emplenen el formulari que trobaran en:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/galatea

   

  Suport:

  soporte.fondos@correo.gob.es

   

  Llista de distribució

  A esta llista galatea-avisos@listas-ctt.administracionelectronica.gob.es, es poden subscriure usuaris d'Administracions Públiques. Per a donar-se de alta pot utilitzar el següent  enllaç .

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Economia i Finances
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu

  Descripció

  GALATEA és una ferramenta que permetrà la gestió integral dels projectes que seran cofinançats amb els Fons FEDER per al període de programació 2014-2020, la competència de la qual li correspon a la Direcció general de Fons Comunitaris, com a Autoritat de Gestió.

  És l'evolució de la plataforma d'explotació de Fondos Europeos del període anterior 2007-2013, FNDEU. La Direcció general de Fons Comunitaris pot delegar competències de gestió en diferents Organismes Intermedis.

  Esta aplicació es concep com un servici comú en el núvol que cobrix les necessitats de gestió de tots aquells organismes que s'adherisquen al servici i permet la tramitació integral, homogènia i centralitzada dels projectes cofinançats amb els Fons FEDER.

  GALATEA permetrà:

  • La presentació de sol·licituds per part dels potencials beneficiaris.
  • La valoració i admissibilitat de les mateixes per part dels gestors dels Organismes Intermedis adherits, incloent la gestió de les esmenes que anaren necessàries durant la fase de presentació.
  • La gestió i verificació dels projectes duts a terme per les entitats beneficiàries, els qui aportaran els contractes i factures corresponents.
  • La remissió de les certificacions de gasto a l'Autoritat de Gestió per part dels Organismes Intermedis adherits al servici.
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable