Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

GALATEA, servei comú de gestió de Fons FEDER 2014-2020

 • Nomeni Abreujat:
  Galatea
  Accesos Directos:
  Accés a GALATEA (Obre en nova finestra)
  Resum:
  GALATEA és un servei comú en el núvol que permet als Organismes Intermedis designats per l'Autoritat competent, la gestió integral, homogènia i centralitzada dels projectes cofinançats amb els Fons FEDER corresponents al període de programació 2014-2020.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Contacte:

   Sol·licitud:

  Per realitzar la sol·licitud es prega que emplenin el formulari que trobaran en:

  https://ssweb.seap.minhap.es/ayuda/consulta/galatea

   

  Suport:

  soporte.fondos@correo.gob.es

   

  Llista de distribució

  A aquesta llista galatea-avisos@listas-ctt.administracionelectronica.gob.es, es poden subscriure usuaris d'Administracions Públiques. Per donar-se de alta pot utilitzar el següent  enllaç .

  Tipus de Solució:
  Aplicació
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea funcional:
  Economia i Finances
  Llicencia:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Organitzatiu

  Descripció

  GALATEA és una eina que permetrà la gestió integral dels projectes que seran cofinançats amb els Fons FEDER per al període de programació 2014-2020, la competència de la qual li correspon a la Direcció general de Fons Comunitaris, com a Autoritat de Gestió.

  És l'evolució de la plataforma d'explotació de Fondos Europeos del període anterior 2007-2013, FNDEU. La Direcció general de Fons Comunitaris pot delegar competències de gestió en diferents Organismes Intermedis.

  Aquesta aplicació es concep com un servei comú en el núvol que cobreix les necessitats de gestió de tots aquells organismes que s'adhereixin al servei i permet la tramitació integral, homogènia i centralitzada dels projectes cofinançats amb els Fons FEDER.

  GALATEA permetrà:

  • La presentació de sol·licituds per part dels potencials beneficiaris.
  • La valoració i admissibilitat de les mateixes per part dels gestors dels Organismes Intermedis adherits, incloent la gestió de les esmenes que anessin necessàries durant la fase de presentació.
  • La gestió i verificació dels projectes duts a terme per les entitats beneficiàries, els qui aportaran els contractes i factures corresponents.
  • La remissió de les certificacions de despesa a l'Autoritat de Gestió per part dels Organismes Intermedis adherits al servei.
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable