Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Sistema d'Informació de Consulta d'informes i dictàmens relacionats amb el control de l'activitat economicofinancera del sector públic emesos, fonamentalment, per la IGAE

 • Nomene Abreujat:
  Informes IGAE
  Resumixen:
  La Base de dades d'Informes de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, arreplega informes, dictàmens i consultes relatius al control dels actes, documents i expedients dels quals es deriven drets i obligacions de contingut econòmic.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Servici en xarxa per a usuari final
  Contacte:

  Per a notificar una incidència referent a l'aplicació informàtica (problemes d'accés, connexió, etc.) s'ha d'enviar un correu electrònic a la direcció uci@igae.minhap.es indicant en el camp Assumpte, el codi d'Usuari, un espai en blanc i, a continuació, qualsevol text descriptiu que resumisca el seu problema: Per exemple, “Error en aplicació XXXXX”; “Problemes amb certificat”, “Error en accés a escriptori personalitzat”, etc. En el cos del missatge s'ha d'especificar: nom i cognoms de la persona de contacte, telèfon, direcció de correu electrònic, ubicació (Comunitat autònoma, Ajuntament, etc.), forma de connexió (mòdem, encaminador, XDSI, xarxa local, Red RICO, etc.) i la descripció detallada del problema (acció que s'estava realitzant, missatge exacte de l'error, pàgina en la qual apareix, etc.).

  Els usuaris també disposen d'una bústia Acoordinacionigae@igae.minhap.es on poden enviar tots aquells suggeriments, idees o dubtes que puguen sorgir en manejar l'aplicació.

  Tipus de Solució:
  Infraestructura o servici comú
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Gestió econòmica i financera
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  .NET
  Sistema Operatiu:
  Windows

  Descripció

  La Base de dades d'Informes de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, arreplega informes, dictàmens i consultes relatius al control dels actes, documents i expedients dels quals es deriven drets i obligacions de contingut econòmic.

  La majoria dels informes han sigut emesos per la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, si ben també s'arrepleguen Informes de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, del Tribunal Econòmic-Administratiu Central i del Consell d'Estat, entre uns altres.

  Informes IGAE ens permet localitzar informes, dictàmens i consultes mitjançant un senzill sistema de consulta dels documents, introduint dades en un o diversos camps de cerca.

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades