Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Centre de respatler global per a entitats locals de Còrdova

 • Nomene Abreujat:
  centrorespaldo
  Resum:
  Dotació als ajuntaments de la província de Còrdova de procediments i infraestructura per a obtindre alta disponibilitat de la informació corporativa.
  Destinataris:
  Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Còrdova
  Diputació Provincial de Còrdova
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa d'infraestructures
  Contacte:

  Responsable tècnic del projecte: José Mª Muñoz Esparver
  Tf: 957 211 160
  E-mail: josem@eprinsa.es

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Implantació
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Centre de respatler global per a entitats locals de la província de Còrdova

  Objectiu:

  L'objectiu del present projecte és dotar d'alta disponibilitat a les instal·lacions de les entitats locals de la província. Per a açò s'establixen a nivell organitzatiu i tècnic tant de material com a procediments que asseguren la disponibilitat de la informació corporativa municipal, així com de recursos de procés.

  Amb tot açò es tracta d'evitar la pèrdua de dades i assegurar la fiabilitat de la informació, incrementar la disponibilitat de dades i aplicacions així com la continuïtat dels processos productius dels ajuntaments, assegurant el servici al ciutadà.

  Descripció:

  L'objectiu del Projecte Centre de Respatler Global és incrementar la seguretat, la disponibilitat i la fiabilitat dels sistemes informàtics dels ajuntaments de la Província, dotant a les instal·lacions actuals de sistemes de respatler de dades i procés que, fent ús de la Xarxa Telemàtica Provincial reforcen la continuïtat dels servicis que presten les nostres corporacions.

  Resultats:

  El resultat inicial és la posada a la disposició de cada ajuntament d'un centre de respatler de recursos de processos, dades i aplicacions.

  Este centre de respatler permet minimitzar el temps de recuperació dels sistemes davant problemes tècnics i assegurar la continuïtat del servici.

  Com a resultats addicionals podem exposar:

  • Es milloren les infraestructures tecnològiques d'accés a dades de les diferents entitats locals involucrades en el projecte.
  • Es potencia la xarxa interprovincial, en incrementar els servicis i millorar la disponibilitat.
  • Es produïx una mentalització clara dels responsables de procesament de dades sobre la importància de la continuïtat dels processos productius motivant el plantejament de noves necessitats relatives a altres característiques de la informació, com a confidencialitat i integritat de la mateixa.

   

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable