Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Centre de Transferència de Tecnologia

 • NOTA : Està accedint al contingut públic de l'àrea de Descàrregues d'aquesta solució. Accedeixi a través de la xarxa SARA amb un usuari registrat de les Administracions Públiques i podrà trobar aquí disponibles més continguts específics per a les Administracions Públiques.

  Presentació del CTT

  Presentació del CTT explicant les diferents funcionalitats disponibles tant per a solucions com per a desenvolupaments col·laboratius.

  Presentació_CTT (8047  KB · PDF)

  Data de modificació: 05/06/2018

  Fullet descriptiu del CTT

  Fullet promocional descriptiu del Centre de Transferència de Tecnologia

  Desplegar acordeon

  Manuals d'Usuari

  Guia Ràpida d'ús CTT

  Guia Ràpida d'ús CTT

  Edició de les Solucions en el CTT-PAe

  Manual_Usuari_Edicion_Solucionis_CTT-PAe_v9

  Guia de publicació i llicenciament d'actius

  Guia preparada dins de l'àmbit de l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat, per conèixer totes les consideracions prèvies i passos a realitzar abans de procedir a sol·licitar l'alta de la solució: condicions de copyright i autoria, estudi de components, selecció de la llicència, preparació de l'actiu per a la distribució, etc

  Administrador llestes de distribució

  Document dirigit a les persones responsables d'administrar una llista de distribució en el gestor Mailman.

  Guia prestació aplicacions manera servei

  Serveix com a eina de suport a les Administracions Públiques que vulguin oferir aplicacions, plataformes, infraestructures o processos en manera servei per a la seva reutilització per altres organismes. Inclou consideracions a tenir en compte abans de procedir a sol·licitar l'alta de solució reutilitzable en manera servei.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades