Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Servici de Correu Electrònic Multidomini

 • Descripció Funcional

  El Servici de Correu Electrònic Multidomini proporciona bústies de correu amb distinció per dominis de cada Departament/Organisme adherit al servici de correu multidomini.

  Disposa del domini correo.gob.es para tota l'administració pública, donant la possibilitat de comptar amb comptes per a propòsits generals de l'administració independents del domini des del qual se servixen

  Proporciona una grandària de bústia adequada per defecte de 1GB, i permet l'enviament i recepció de correus electrònics amb una grandària màxima de 15 Mb.

  Manté un servici de suport 24x7 perquè garantisca la continuïtat del servici, responsabilitzant-se de la notificació d'incidències relacionades amb el seu funcionament i de la seua resolució.

  Proporciona un servici de respatler (backup) del contingut de les bústies amb una antiguitat com a màxim de dos mesos.

  L'Organisme adherit serà l'encarregat de l'administració i gestió dels usuaris associats als comptes de correu oferides (altes, renovacions i baixes), així com proporcionarà als seus usuaris el primer nivell de suport tant tècnic com a operatiu, resolent les incidències funcionals bàsiques del sistema que estiguen dins del seu àmbit d'actuació.

  Requisits d'Ús:

  • Firma conveni col·laboració

  Descripció Tècnica

  La plataforma de Correu Electrònic Multidomini està basada en servidors de programari lliure i gratuït. Es compon de servidors SMTP (Postfix) amb Servicis filtres antiinundació i Antivirus, servidors IMAP (courier IMAP).

  La gestió de llistes de distribució es realitza amb programari lliure (Sympa-Gestor de llistes. S'integra amb FedoraDS (LDAP) i permet la gestió descentralitzada d'usuaris i llistes de distribució.

  Cada organisme pot triar el client de correu utilitzat per a accés dels usuaris: de programari lliure, Mozilla Thunderbird, o bé Microsoft Outlook 2007.

  Per a l'accés via webmail s'utilitza la solució HORDE, de codi obert. Tots els accessos de connexions de clients es realitzen a través de connexió segura (IMAP-SSL, SMTPS, HTTPS)

  El sistema permet la configuració de mobilitat a terminals de diferents models, podent efectuar també amb estos terminals sincronització d'agendes, notes i llibretes de direccions.

Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades