Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Nucli Central d'Infraestructures

 • Nomene Abreujat:
  Nuclear
  Resum:
  NUCLEAR dotarà a les Administracions Locals adscrites a la xarxa de la Diputació de Sevilla de suport a les Aplicacions, Gestions i Procediments que fan que l'Administració Electrònica siga una realitat tangible per als ciutadans.
  Destinataris:
  Entitats Locals
  Organismes Responsables:
  Sevilla
  Diputació Provincial de Sevilla
  Organismes Participants:
  Sevilla
  Diputació Provincial de Sevilla
  Manera d'Ús:
  Servici en xarxa d'infraestructures
  Contacte:

  Francisco Ubaldo Rodríguez Rodríguez
  Correu electrònic: Fubaldo@dipusevilla.es
  Telèfon: 954550488

  Tipus de Solució:
  Bona Pràctica
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Local
  Àrea tècnica:
  Infraestructura de comunicacions i missatgeria , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Públic
  Llicència:
  No aplica
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic

  Descripció

  Nom Complet de la Iniciativa:

  Nucli Central d'Infraestructures

  Finalitat:

  Objectiu:

  El Projecte es planteja amb l'objectiu de renovar les infraestructures de la Xarxa Provincial de Diputació de Sevilla i adequar-les a les noves necessitats derivades dels projectes impulsats per Diputació en els últims anys i orientats tant a la millora de la seua pròpia gestió com a facilitar als Ajuntaments de la província instruments que els permeten la major eficàcia en la seua gestió i el millor servici als ciutadans.

  Descripció:

  El Projecte NUCLEAR es planteja inicialment amb l'objectiu de renovar les infraestructures de la Xarxa Provincial de Diputació de Sevilla i adequar-les a les noves necessitats derivades dels projectes impulsats per Diputació en els últims anys i orientats tant a la millora de la seua pròpia gestió com a facilitar als Ajuntaments de la província instruments que els permeten la major eficàcia en la seua gestió i el millor servici als ciutadans. Es tracta de poder centralitzar tota la informació de l'administració local provincial i donar als ajuntaments servicis d'hostalatge de dades (servidors virtuals), d'escriptori (llocs de treball virtuals) amb clients lleugers, i còpies de seguretat centralitzades
  Dins de NUCLEAR es distingixen diferents Subprojectes, que queden, en el Projecte finalment executat, en els següents:

  • Subprojecte SIERPES, Sistema de Servidors Provincials: Objectiu i funcionalitats: Consolidar els Servidors Corporatius per a augmentar la seguretat de la instal·lació i incrementar el rendiment per als usuaris
  • Subprojecte SACO, Sistema d'Emmagatzematge Corporatiu Provincial Segur: Objectiu i funcionalitats: Dotar a la Xarxa Corporativa de sistemes d'emmagatzematge de gran fiabilitat i capacitat, concordes a les necessitats derivades del gran nombre d'usuaris i servicis d'informació que es presten.
  • Subprojecte RADIAL, Sistema de Xarxa i Comunicacions Provincial: Objectiu i funcionalitats: Renovació del sistema de cablejat que suporta la xarxa física de la seu principal de la Diputació de Sevilla.

  Requisits:

  En tractar-se de servicis centralitzats, els requisits per als usuaris són mínims. Segons el model de funcionament, discrecional per a cada Ajuntament, pot servir un lloc de treball tipus, un equip vell (fins i tot un 804686) com a client lleuger, o un client lleuger de nova adquisició.

  Resultats:

  Avantatges:

  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Punt d'Accés General
Punt d'Accés General
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades