Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Integr@- Llibreries d'integració amb @signatura i signa servidor

 • Nomeni Abreujat:
  integra
  Resum:
  Integr@ és una llibreria composta per classes java, fitxers de configuració i plantilles xml que faciliten la integració d'una aplicació amb els serveis W d'@Signatura.
  També conté classes que implementen funcionalitats de signatura, cosignatura i contrasignatura amb diversos formats, per realitzar signatures des de servidor de manera senzilla.
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital
  Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial
  Secretaria General d'Administració Digital
  Modo de Uso:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID):

  Per comunicar una incidència o sol·licitud de suport al Centre d'Atenció a Integradors i Desarrolladores (CAID) empleni el formulari Web d'obertura de sol·licituds de suport tècnic(Obre en nova finestra) . Els recordem que aquest Centre d'Atenció és accessible NOMÉS PER A DESENVOLUPADORS D'APLICACIONS DE LES ADMINISTRACIONS PUBLIQUES. 

  Horari de Dilluns a Dijous de 08:30 a 18:30 i divendres 08:30 a 15:00.

  Si vulgues més informació sobre el servei, pot registrar-se al Portal d'Administració Electrònica i accedir a l'àrea de continguts personalitzada.

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Producció
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Serveis horitzontals per les AA.PP , Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público , Documentos Personales
  Llicencia:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA
  Sistema Operatiu:
  Windows , Unix , Linux

  Descripció

  Integr@ és una llibreria composta per classes java, fitxers de configuració i plantilles xml que faciliten la integració d'una aplicació amb els serveis W d'@Signatura.

  Disposa de les següents funcions:

  • Automatitzar les trucades als serveis web de la plataforma @Signa (comunicació, seguretat, autorització).
  • Generador dels paràmetres o interfícies xml per als serveis de la plataforma  @Signa v5.
  • Parsear o transformar les respostes xml dels serveis d'@Signatura a un conjunt de paràmetres.

  Els usuaris del joc d'integració interactuaran amb el mateix a partir d'una llibreria o API en format jar.

  Es provine de dos components de programari que puguin ser usats de forma independent: u encarregat de realitzar les peticions de servei a la plataforma @Signa i un altre que permeti transformar els paràmetres a missatges xml i viceversa.

  Per configurar els components de programari es facilitaran fitxers de configuració externs a la llibreria de manera que siguin independents a l'entorn on s'utilitzi.

  L'aplicació amb la qual es realitzarà la integració ha d'usar Java com a llenguatge de programació.

  Notícies

  24 November 2017

  Publicació de la llibreria lntegr@ 2.2.1 Desplegar acordeon

  Els comuniquem que ja es troba disponible la versió 2.2.1_000 de la llibreria Integr@ de la plataforma @signa del MINHAFP tant en format binari com el codi font.

  Poden descarregar-se la llibreria i la seva documentació associada des de la zona restringida a usuaris de les administracions públiques a la pàgina d'Integr@ en el PAE: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra .

  Aquesta versió inclou nombroses novetats i canvis. A continuació es destaquen algunes de les principals però poden consultar el document amb tots els canvis a la pàgina de descàrregues del PAE:  http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra/descargas .

  Novetats principals:

  • S'afegeix una façana de serveis web d'invocació per facilitar a les aplicacions la integració amb els serveis d'@signatura.
  • S'afegeix una utilitat que permet detectar el format de signatures XML, ASN.1 i PDF.
  • S'inclou la funcionalitat de generació de signatura en els formats XAdES-T, CAdES-T i PAdES-T.
  • S'afegeix la funcionalitat d'actualitzar signes CAdES, XAdES i PAdES, això és, afegir un segell de temps a aquells signants que manquin del mateix.
  • S'afegeix un servei d'obtenció de segell de temps des de TS@ per als processos de generació i d'actualització de signatures.
  • S'afegeix la funcionalitat per validar signes PAdES i PDF. S'incorpora la validació de la signatura del segell de temps per als processos de generació, actualització i validació de signatures.
  • S'ha afegit la validació del segell de temps per als processos de signatura, co-signatura, contra-signatura i actualització de XAdES, així com per als processos d'actualització de PAdES.
  • S'afegeix la generació de signatures, co-signatures i contra-signes CAdES i XAdES Baseline en els seus formats B-Level i T-Level, amb i sense política de signatura, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Signatura.
  • S'afegeix la generació de signatures PAdES Baseline en els seus formats B-Level, amb i sense política de signatura, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Signatura.
  • S'afegeix l'actualització de signants de signatures CAdES i XAdES Baseline afegint-los un segell de temps a cadascun d'ells, sempre que no ho tingués anteriorment, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Signatura.
  • S'afegeix la inclusió d'un diccionari de segell de temps a un document PDF segons l'estàndard PAdES Baseline, mitjançant la interfície Signer i la Façana de Signatura.
  • S'afegeix la validació de signants de signatures CAdES, XAdES i PAdES Baseline mitjançant la interfície Signer i la Façana de Signatura.
  • .....
  17 April 2015

  Actualización de Integr@ Desplegar acordeon

  Els informem que ha estat actualitzada l'última versió d'Integr@ al Portal d'Administració Electrònica (PAE): http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra
   
  L'actualització afecta exclusivament a les signatures en format EPES, especialment en el cas de les factures electròniques (FacturaE).
   
  A partir del dia 20/05/2015, la Plataforma @signa validarà de forma estricta l'esquema d'aquest format de signatura. En concret, es validarà l'ordre dels dels elements inclosos en l'atribut
   
  Les especificacions XAdES 1.3.2 defineixen l'element SignedSignatureProperties com una llista ordenada dels següents elements, tots amb caràcter opcional:
   
  · SigningTime
  · SigningCertificate
  · SignaturePolicyIdentifier
  · SignatureProductionPlace
  · SignerRole
   
  A partir de la data indicada, es validarà de forma estricta que les ocurrències d'aquests elements es realitzen en l'ordre indicat. L'actualització d'Integra genera aquests elements en l'ordre correcte.

  En cas que no estiguin utilitzant aquest format de signatures, es recomana esperar a la següent versió que, a més d'aquesta correcció, inclourà noves funcionalitats.

  21 July 2014

  Actualització de la llibreria Integr@ v1.2.2_002 Desplegar acordeon

  Els comuniquem que ja es troba disponible la versió 1.2.2_002 de la llibreria Integr@ de la plataforma @signa del MINHAP.

  Es tracta d'una versió més estable que soluciona problemes coneguts en la versió inicial pel que es recomana utilitzar aquesta nova actualització.

  Poden descarregar-se la llibreria i la seva documentació associada des de la zona restringida a usuaris de les administracions públiques a la pàgina d'Integr@ en el PAE: http://administracionelectronica.gob.es/ctt/integra .

  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable