Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Gestor CSV

 • Nomene Abreujat:
  gestorcsv
  Resum:
  Este mòdul aporta la Generació de Codis Segurs de Verificació des de Portasignatures MINHAP , genera els informes de firma i consultar l'autenticitat dels documents firmats mitjançant el CSV
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Producte instalable
  Contacte:

  Miguel Angel Ripalda Marín

  Servici d'Informàtica

  Confederació Hidrogràfica del Guadalquivir

  Servicio.informatica@chguadalquivir.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Implantació
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE , Servicios Web
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  A causa de l'evolució de l'administració electrònica, impulsada per la Llei 11/2007, d'accés electrònic dels ciutadans als Servicis Públics (LAECSP d'ara endavant), la firma electrònica de documents per als procediments administratius és una ferramenta essencial per a tots els organismes que requerixen l'ús de documents amb validesa contractual amb les parts firmant.

  L'adaptació a la Llei 11/2007 s'aconseguix mitjançant l'ús de la plataforma Port@firma per a realitzar les funcions de firma electrònica dels documents. El següent pas d'esta adaptació passa per l'extensió d'esta informació de firma sobre les còpies impreses per a identificar documents firmats. Esta operació requerix d'un mecanisme que permeta a les administracions obtindre el document original electrònic para, previ acare, constatar la validesa d'estos documents firmats.

  Actualment este últim procés no està disponible en Portasignatures en modalitat federada, la qual cosa porta a la necessitat de construir un sistema que permeta donar cobertura als aspectes de la LAECSP que fan referència a l'ús de justificants de firma electrònica. Els objectius principals a complir pel nou sistema són:

  • Aportar la funcionalitat de Codis Segurs de Verificació (d'ara endavant CSV). El CSV permeten una correlació entre els documents firmats i la localització de l'original electrònic.
  • Generar informes de firma que introduïsquen en el peu de pàgina les dades de localització i component web de validació associat com a part de la informació de la firma incrustada en l'informe
  • Disposar del component de consulta de documents firmats mitjançant el CSV en un component partix de la web de CHG per a complir amb els requisits de la Llei 11/2007
  Subscripcions

  En esta àrea podrà donar-se de alta per a rebre les notificacions de canvis que es realitzen en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introduïsca l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introduïsca l'email per a donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interésSoluciones Relacionades