Aquest lloc web ha estat traduït per un programari de traducció automàtica sense revisió posterior per traductors. Més informació en: enllaç ocultar
accesskey_mod_content
-

Gestor CSV

 • Nomeni Abreujat:
  gestorcsv
  Resum:
  Aquest mòdul aporta la Generació de Codis Segurs/Segurs de Verificació des de Portasignatures MINHAP , genera els informes de signatura i consultar l'autenticitat dels documents signats mitjançant el CSV
  Destinataris:
  Qualsevol Administració Pública
  Organismos Responsables:
  Modo de Uso:
  Producte instal·lable
  Contacte:

  Miguel Angel Ripalda Marín

  Servei d'Informàtica

  Confederació Hidrogràfica del Guadalquivir

  Servicio.informatica@chguadalquivir.es

  Tipus de Solució:
  Aplicació de Fonts Obertes
  Estat de la Solució:
  Implantació
  Àrea orgànica:
  Estatal
  Àrea tècnica:
  Suport a la tramitació electrònica
  Àrea funcional:
  Govern i Sector Público
  Llicència:
  EUPL (European Public License)
  Nivell Interoperabilitat:
  Tècnic
  Llenguatge de Programació:
  JAVA , J2EE , Servicios Web
  Sistema Operatiu:
  Linux

  Descripció

  A causa de l'evolució de l'administració electrònica, impulsada per la Llei 11/2007, d'accés electrònic dels ciutadans als Serveis Públics (LAECSP d'ara endavant), la signatura electrònica de documents per als procediments administratius és una eina essencial per a tots els organismes que requereixen l'ús de documents amb validesa contractual amb les parts signatàries.

  L'adaptació a la Llei 11/2007 s'aconsegueix mitjançant l'ús de la plataforma Port@firma per realitzar les funcions de signatura electrònica dels documents. El següent pas d'aquesta adaptació passa per l'extensió d'aquesta informació de signatura sobre les còpies impreses per identificar documents signats. Aquesta operació requereix d'un mecanisme que permeti a les administracions obtenir el document original electrònic para, previ acaro, constatar la validesa d'aquests documents signats.

  Actualment aquest últim procés no està disponible en Portasignatures en modalitat federada, la qual cosa porta a la necessitat de construir un sistema que permeti donar cobertura als aspectes de la LAECSP que fan referència a l'ús de justificants de signatura electrònica. Els objectius principals a complir pel nou sistema són:

  • Aportar la funcionalitat de Codis Segurs/Segurs de Verificació (d'ara endavant CSV). El CSV permeten una correlació entre els documents signats i la localització de l'original electrònic.
  • Generar informes de signatura que introdueixin en el peu de pàgina les dades de localització i component web de validació associat com a part de la informació de la signatura incrustada en l'informe
  • Disposar del component de consulta de documents signats mitjançant el CSV en un component parteix de la web de CHG per complir amb els requisits de la Llei 11/2007
  Subscripcions

  En aquesta àrea podrà donar-se de alta per rebre les notificacions de canvis que es realitzin en notícies, documents o fòrums relacionats amb la solució o l'actiu semàntic.

  Els camps amb asterisc * són obligatoris. S'ha de marcar almenys una de les copiones de subscripció (Notícies, Documents o Fòrums) i indicar el correu en el camp de text indicat per a l'alta o la baixa de subscripció.

  Introdueixi l'email amb el qual desitja rebre les notificacions de la solució o de l'actiu semàntic.

  *

  Pot consultar la política de protecció de dades del PAe i CTT en el seu avís legal

  Introdueixi l'email per donar-se de baixa de la subscripció.
Responsable

Enllaços d'interèsSolucionis Relacionades