accesskey_mod_content

Nova versió instal·lable d'Arxivi

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

07 febrer 2020

Disponible, per a la seva descàrrega, la nova versió 1.4 del component instal·lable de Archive .

Arxivi és una eina per a l'arxivat definitiu d'expedients i documents electrònics, que compleix amb el que es disposa sobre este tema en el Reial decret 4/2010, de 8 de gener, pel qual es regula l'Esquema Nacional d'Interoperabilitat.

Els expedients i documents seran importats i classificats dins de centres d'arxiu i sèries documentals, i passaran per diversos estats, en funció de la política de conservació assignada. Seguint el model OAIS de gestió d'arxius, Arxivi cobreix tot el cicle de vida dels documents i les seves successives fases d'arxiu a llarg termini.

Aquesta versió del distribuible presenta, com a principal novetat la gestió de paquets de difusió ( DIP - Dissemination Information Package). Així mateix inclou nombroses millores en la gestió interna dels expedients electrònics, en els processos de conservació de les signatures i en el rendiment de l'aplicació.

Poden consultar la secció de l'aplicació en CTT el , on trobaran el manual d'instal·lació i la informació detallada dels canvis. S'inclou, a més, una nova guia per a la instal·lació d'Arxivi mitjançant contenidors Docker .

  • Centre de Transferència de Tecnologia
  • Interoperabilitat