accesskey_mod_content

L'impuls de l'Administració Electrònica des del Govern de les Illes Balears

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

28 juny 2011

El Govern Balear engega el Pla ANIBAL, plataforma tecnològica per prestar servei des de qualsevol administració local

El Govern de les Illes Balears ha treballat intensament durant aquests últims anys a facilitar el desenvolupament de la Llei 11/2007 en les Administracions Locals de les Illes Balears. Per aquesta raó, va engegar el Pla ANIBAL que ha donat grans resultats en l'Administració Pública Balear. I el que és encara més important, és la seva concepció ja que des d'un principi s'ha fixat la reutilització com un pilar bàsic el que permet que els seus beneficiaris es puguin estendre a qualsevol Administració Pública.

La plataforma tecnològica ideada per prestar servei des de qualsevol administració local està formada pels següents components:

  • Interfície de l'administració amb els ciutadans SISTRA
  • Gestor d'expedients HELIUM
  • Gestor de continguts de la informació administrativa ROLSAC
  • Registre entrada/sortida
  • etc

La majoria d'aquests components estan alliberats o es van a alliberar sota llicència GPL i/o EUPL. I a més, els resultats de les tasques organitzatives del Pla estan obertes a la seva reutilització sota llicència Creativa Commons.

En el CTT pot trobar informació més detallada sobre el Pla Anibal i les aplicacions SISTRA , HELIUM , ROLSAC i REGWEB així com els enllaços als seus webs i llocs de descàrrega.

  • Cooperació interadministrativa
  • Centre de Transferència de Tecnologia