accesskey_mod_content

Pràctiques de referència en la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia

"Notícia disponible únicament amb finalitats històriques i d'hemeroteca. La informació i enllaços mostrats es corresponen amb els quals estaven operatius a la data de la seva publicació. No es garanteix que continuïn actius actualment".

07 juliol 2011

La Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia participa activament en el CTT posant a la disposició de la resta d'Administracions Públiques dues de les seves iniciatives més interessants

Aquestes dues iniciatives poden ser d'utilitat per a la seva implantació en altres Administracions Públiques, especialment en altres Comunitats Autònomes que tinguin competències i estructures semblants.

  • Portal etributos. Sobre forma efectiva l'administració tributària als contribuents de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia, perquè des de les llars es pugui complir amb les obligacions tributàries amb la Comunitat Autònoma com per exemple actes jurídics documentats, compra venda d'habitatges o vehicles, operacions societàries, etc.
  • eSatélites. Ofereix una metodologia de col·laboració entre els diferents departaments de la Comunitat Autònoma de la Regió de Múrcia (CARM) i la plataforma d'i-Administració centralitzada (eA). És un model per a la gestió de l'Administració Electrònica, en estel i semi-descentralitzat que s'adapta molt bé a l'estructura organitzativa de la informàtica a la Regió de Múrcia

Més informació en el CTT sobre la iniciativa Portal etributos i eSatélites

  • Infraestructures i serveis comuns
  • Centre de Transferència de Tecnologia